Pozdrav...
procitao sam 36 strana ove teme kao i dosta drugih- svaka cast, dosta stvari moze da se nauci.
ova dijeta je interesantna, planiram da pocnem sa njom (vec sam korigovao ishranu, to su bile neke low carb dijete u pokusaju i skinuo sam nekih 5-6kg... sad nekih 15ak dana stagniram, ni makac, probacu sa ovom - cilj je jos 5-6kg dole do septembra.
Imam par pitanja, prastajte ako su bila, kao sto gore napisah, procitao sam dosta toga, nije da nisam.
1. Dani bez uh tj sa 50 gr uh... razumem da se ti hidrati unose nakon treninga... treniram ujutru na prazan stomak, tegovi pa kardio oko 30ak minuta- kad zavrsim sa treningom, odem kuci (preko puta ulice) i doruckujem 50 gr ovsenih sa wheyom... u sejk dodam samo malo mleka i malo banane( manje od pola) sve to kad saberem nema 50 gr uh.
da li je to greska...? Da li uopste mogu da jedem ovsene, i da li to malo banane i mleka prave ikakvu razliku (to je 10gr uh istina secera)
mogu i da smanjim ovsene, moze i 30 gr samo...
2. Ova poslednja 2 dana sa 3gr uh- uh nisu problem- problem su proteini... da li se racunaju proteini iz testenine posto imam u planu da ta 2 dana jedem pastu sa tunjevinom... nekih 300 gr testenine plus 2 tune dnevno plus bih ubacio malo voca i neke salate...
hvala i prastajte ako ponavljam vec postavljana pitanja