Veruj mi druze ja sam procitao 140 strana
ali "razumevanja" dijete brojnih clanova,od strane do strane su varirala. tako da sam ja izvukao zakljucak neki, po kom sam sastavio plan..cak sam i postavio plan ishrane u temi dole i Pedja je rekao da je ok.. pravo da ti kazem veoma sam zadovoljan rezult. a ulazim u 4. ned dijete...mislim da smo se i delimicno razumeli , osim ono za trening. Vidi ja radim prvih 5 dana cardio. A teretanu samo 3 puta nedeljno. Tako da meni moze da bude utorak samo kardio, tako da te UH iz dex ne unosim, nego unesem maalo komplexnih u toku dana-npr pirinac. A kad se podudare kardio i teretana u same day, onda oko kardia 20gr bcaa, a nakon terdze whey i 20 uh dexa..pa za 30-40 min piletinu i 30 gr uh iz rize i zbir 50. Ali poenta pitanja ovog momka je, ja bih rekao , da on nema whey+dex, pa trazi posle treninga sa tezinama(nadam se da nije na cardio mislio) alternativu, a ja sam mu rekao da uzme pirinac , jer se ovsene,ako se uzimaju, cepaju ujutru..@ntr@x koliko nedelja najvise si drzao ovu dijetu i kako su isli rezultati?