Pozdrav svima..
Procitah nacin ishrane na pocetku teme,pa se usudih nesto da priupitam.Visok sam 185,imam 92kg i u maloj sam nedoumici sta raditi.Imam malo salceta na stomaku,koje bih hteo da eliminisem kako god je moguce.Treniram nekih 3-4 godine,stim sto sam prosle godine napravio pauzu od godinu dana,previse obaveza i kojekakvi problemi,nebitno.Vratio sam se treniranju pre mesec dana i jos uvek sam u fazi privikavanja na treninge.Prve dve nedelje od povratka sam radio neki slabim i srednjim intenzitetom,sada sam pojacao prilicno.Od suplemenata uzimam Kreatin,Whey,Glutamin,Bcaa,Beta alanin,Multivitamin,Magnezijum,Cink,Kalcijum+D3,Tecne amino,Dextro-Carb.
Moja nedoumica je sledeca:
Nabacio bih jos malo mase,par kila recimo,do nekih 96-7,a ujedno bih skinuo i ovo sa stomaka.
Naravno,znam da je nemoguce uraditi to istovremeno.U tome i jeste dilema.Da li prvo krenuti sa rotaciom Uh 300,200,100,0 i nazad,ili ovakav program kao sto je Pedja napisao na pocetku teme ILI da furam masu jos neko vreme( i koliko dugo)pa da onda predjem na skidanje stomaka.A da,imam i Animal cut,kupio sam ga pre godinu ipo dana,nikada koristio.NJega bi naravno ubacio sa dijetom.
Hvala unapred na odgovorima,i molio bih i Pedju da se ukljuci,posto je isprobao ovaj nacin ishrane sa pocetka teme.