Krajem Jula ili pocetkom Avgusta, tako nesto, merio sam procenat BF, tezinu...I imao 101kg i oko 25% bf
ljudi, kad trpas go=== 20 godina, ne mozes da ih normalno skines za 3 nedelje...meni je ovo super, jedem ko stoka, treniram ko dve stoke i gubim kg... do letos - spartanac
Ali Veljo ja nemam jelovnik, stvarno ga nemam!Nemam papir po kome gledam sta cu jesti kad...Imam 200gr proteina (izmedju 170 do 230 u proseku) i imam striktni unos UH. Onoliko koliko treba.A hranu kombinujem, jedem kad sta imam pri ruci a da sme da se jede. I izvinajvam se ODMA ako sam se lose izrazio i neko pomisli da se raspravljam...samo kucam i ne gledam, lose formulisem
Uh posle treninga - samo u danima sa najvise UH. Posto ne mogu da pojedem u 2 obroka toliko pirinca ili ovsa...znam da ne valja, i to menjam uskoro...Inace, nemam ja problem sa hranom (vrstom hrane)Odvikao sam se od slatkisa i bureka Jedino imam problem i dalje da jedem vise od 3 puta Al se trudim i to mi je prioritet...Inace, sad zavrsavam sa coffeinom (to nisam rekao a uzimam ga, 400mg pola sata pre treninga)i od prvog februara planiram da malo pojacam dodatke ishrani... malo ozbiljnije stvari da uzmem, no o tome cu se vec konsultovati sa ljudima odavde...I o tome cu staviti rezultate kad se zavrsi.Uglavnom - leto sa manje od 85kg - obecao
Nego kojim danima da radim cardio i tegove u rotaciji 100, 200,0? U prvoj varijanti kardio nije smeo u danima UH-full-load