au, pa onako...ne baš nešto bogznakako nezdravo, 2 obroka dnevno, jedan hranljiv (kuvana hrana, meso sa nekim prilogom, uglavnom bez hleba), drugi je uh obrok (dva parčeta hleba, poprilična ili neko kupljeno pecivo, pica parče i sl., nije mali obrok u svakom slučaju i pretežno je ugljeno hidratni, povremeno je tunjevina u paradajz sosu ili neka riba iz konzerve, kad se setim da kupim), međuobroci su banane, suvo voće, bademi, nekad krknem sladoled mada ga baš ne obožavam, ne volim čokolade, koka kole i sl. Uglavnom ne volim nešto slatkiše, volim ljuto, ali ne jedem čipseve i grickalice uopšte, nego ljutim obrok mlevenom paprikom. Porok definitivno punomasni sir, ali ga ne jedem u nekim preteranim količinama. Pijem kafu, 2-3 na dan, uglavnom neskafu. Već sam ovo negde pisala na forumu, ali nema veze, nećete mi zameriti valjda.
Hormone sam pre par nedelja prestala da uzimam, ima dosta efekta taj prestanak i stomak se prilično topi, ali i dalje ga ima (pre ga nije bilo). Recimo da sam sad na nekih 3kg viška. Nemam vagu pa ne mogu tačno da kažem, ali nije ni bitna ta brojka kilograma toliko, nego čisto okvirno.