Oke onda naredna nedelja kada budem na 14 dana probam punjenje pa javljam. Ja mislio da se ljudi pune najvise zbog psihe, ali zdravlje na prvom mestu. Znam kako tiroidna moze da se sjebe pa se ne bih igrao sa tim.Dakle bice dan za krompir i batat kod punjenja 😂🤣. Nego sta taj dan sa mastima da radim ?Posto sam na 3500 cal ? Proteini ostaju isti, ali da li dodam samo UH a masti ostanu iste ili smanjim masti opet do 3500 cal?
Upravo tako, od jedne jako jednostavne dijete ljudi prave komplikacije... eto sreća pa imaju ovde koga da pitaju
Znaš kako ja kažem, u Srbiji se najviše strucnjaka nađje na 2 mesta, kladionica i teretana eee a u CA nema kladionica, tako da sve pametno baca gvozdje po gymu svi imaju svoje, svi znaju, onda tako dođe neko i pita za salamu ili kao sto su meni rekli ovde pa šta je problem, jeo sam piletinu danas iz McNuggets-a... šta i to je file. Znam i ljude koji na ketu piju alkohol, to sam video pre neko veče...
Samo votka😂😂😂.Aj da prosirimo malo. Misljenja: 4 do 6 nedelja ketoze i grunes brzu tesku artiljeriju, a nastavis sa keto do kraja?
Mislim da se podrazumeva jaka suplementacija bcaa/glut pre i posle treninga. Ja to kao secer. 🤣