Krenuo i ja prvu dijetu posle 7 godina , i to keto.
Danas je 7-mi dan, osecam se ok, ispisao jedno 2-3 kg vode. Ono sto se da primetiti je nekako vise primetna definicija i na rukama, grudima cak i na nogama vidim vene sto je za mene sada :O .
Trenutno sam na 94-95 kilorama, i cilj mi je da skidam milimalno tezinu, najbolje bi bilo uopste da ne skdam vise, a da izregulisem visak koji trenutno imam ispod pupka tj. kvalitetnu misicnu masu i trbusnjake.
Za punjanje na ketou nemam pojma, ja sam skeptik
. Danas radio ruke i imao sam dobru pupmu, jer ipak unesem 35-40 grama UH tokom celog dana. Rokacu mesec dana bez punjenja pa cu da vidim za posle, inace cilj mi da je budem do daljnjeg na ketou znaci 3-6-9-12 meseci nemam pojma videcemo.
Unosim oko 3500 kalorija, od toga :
Protein 220 grama
Masti 272 grama
Hidrati 35 grama
Od masti najvise maslac, coconat oil, maslinovo ulje. Ali realno posto ima dosta i u jajima i ona mi lepo upotpunjuju. Jedino sto je bas skupo da unosim toliko zdravih masti, i jer jedem 5-6 puta dnevno. Moram da unosim makar u 1 obrok neke junk masti tipa majonez ili tako nesto.
I da sto se tice zasladjivaca, ja mislim da ce pre barem mene da izbaci nesto pre iz ketoze nego zasladjivac. 2 puta pijem kafu sa 6 bombonica, i popijem svaki dan sigurno 1l coca cola zero ili pepsi max. Merio sam ketone 4x do sada i ujutru i uvece i uvek sam bio u ketozi. Od kada sam krenuo dijetu, upao sam sutra uvece u ketozu i nisam izlazio do sada iz nje. Ali kada istrosim ove obicne zasladjivace, videcu da kupim steviu just in case posto sam citao na vise mesta da mogu da zajebu.
Citam unazad i gledam sta neki jedu, po meni iskreno premalo masti tu ima, ali izgleda opet zbog visine/tezine/ i cilja osobe. Ja mislim da bi crko da jedem 150 grama mesa i 30 grama orasastog voca.