Pozdrav svima. Nov sam ovde i sa keto dijetom sam krenuo pre nekih 10ak dana. Za sada ide ok, vaga pokazuje manje a i sto je najbitnije, vizuelno sam se dosta popravio. Ali imam nekih poteskoca pa bih molio strucno misljenje ili nekog ko je imao slicno iskustvo. Da napomenem da sam u keto dijetu usao sa UN dijete (znam da mnogi mrze ovu dijetu, ali jbg meni je odgovarala) na kojoj sam skinuo oko 10-11kg.
Naime, javljaju mi se ponekad uzasne glavobolje i nemam snage ni za sta, nekim danima mi je trening (teretana) nemoguce odraditi jednostavno nemam snage. Isto tako kiselina me muci pa me ubija (osecaj kao da imam neku lopticu u grudima koja gori i kao da iz toga sve dolazi, takav je osecaj). Onda imam ubrzan rad srca, ne spavam normalno jednostavno ne mogu, a nekada u teretani mi rad srca skoci nenormalno cak posle prve serije. Na wc nikako nisam isao od kada sam krenuo sa dijetom. I da poslednja 2 dana ne mogu cak ni da jedem, jednostavno nisam gladan, a jedem cisto da bih jeo i kad dodjem u kontakt sa hranom zgadi mi se. Da naglasim da se sve ovo manje vise pocelo desavati pre 2-3 dana.
Meni ovo sve izgleda kao da se raspadam haha ali sta znam od nekih sam cuo da je sve ovo normalno na toj dijeti, ali ti neki su bili random likovi koji nikada nisu bili na istoj. Tako da sam ovde odlucio da pitam koliko je sve ovo normalno.
Inace da naglasim da imam viska nekih 10-15kg.( znam po sebi)
Isto tako moj jelovnik se bazirao na piletini, ribi, jajima, slanina i ostalo meso itd znate kako to vec ide. UH unosim extremno malo i to malo bude samo iz nekog povrca uz obrok i rekao bih cak da ne unosim ni 5g dnevno, nekad i manje. Omega-3 pijem po jednu kapsulu posle svakog obroka i vitaminsko mineralne komplekse jednom na dan posle rucka kao i 100%whey peotein posle svakog treninga(30g). Punjenje jos uvek nisam imao, a i ne planiram da imam (ne znam koliko je ovo obavezno?) Jer prilicno mi dobro ide i nisam uopste zeljan neke posebne klope. Isto tako obroka nemam 5 niti medju obroka, imam 3 - dorucak,rucak i vecera. Jednostavno ne mogu da jedem vise od toga, danas sam cak imao samo jedan obrok i to je bilo pilece belo peceno(100gr) + majoneza (jbg minimalno) i pola svezeg krastavca. Obroci su mi bas minimalni, jednostavno jedem koliko mi je potrebno a ne da gledam sto manje pojedem to bolje. Kafu ne pijem, pusac jesam.
Eto napisah roman, pa ako neko moze ili zna u cemu je problem ovde neka me posavetuje, kritike su isto tako dobrodosle.
Hvala unapred.