Cao cao
Pročitala skoro sve... Sve mi je jasno... Al diskusije radi i sigurnosti radi...
Visina 175cm, tezina... oko 64kg, ne vagam se odavno...
Rekreativno treniram vec godinu, kucna varijanta...Ono cucnjevi, sklekovi, kruzni treninzi, HIIT, trcanje... Kombinacija mnogo...
Poslednjih pola godine sam malo "ozbiljnije" sve to shvatila, i krenula sam sa rotacijom, bila 8 nedelja.. Zatim low carb isto tako 8 nedelja... Mada moram da priznam da sam malo i varala, ali sam zadovoljna onim sto sam postigla... Sad vec idem na keto, danas startam... Nisam se mjerila, jer u vagu ne vjerujem odavno, tako da rezultate cu vidjeti valjda u ogledalu...
Imam problem sa glutenom, tako da se trudim da izbjegavam max sve te namirnice...
Sto se tice jelovnika za keto, usmjerila sam se prema Pedjinom primjeru, prilagodjen mom organizmu, i finansijama. Ali uglavnom nema odstupanja, jaje vise ili manje...
Sto se tice suplementacije, koristim samo whey, ostalo sve mi je preskupo, kompleks minerala i vitamina, omega 3...
Trening sam zadnje vrijeme radila uglavnom posebno svaki dio tijela...
Pon - stomak
Utorak - ruke i ledja
Srijeda - Gluteus
Cetvrtak - noge
Petak - full body ili HIIT
Trcanje kad imam vremena i to uglavnom uvece, oko 20h, za pola sata 4-5km
Preporuka za trening... da nastavim ovako, imajuci u vidu da su to ipak vjezbe u kucnoj varijanti, uglavnom par vjezbi po 15-20 ponavljanja, u 3-4 serije, bez velikog dodatnog opterećenja...
I avokado - dozvoljen ili ne?
Naravno javim rezultate...