Eo i ja da se javnem, da me ne zaborave ljudi
Znaci 17-i dan se privodi kraju na keto dijeti + nocna koja mora danas da se odradi xD (sto znaci jedno 10 obroka u celom danu kada se sve sabere
)
Dijetica protice fino, centimetri padaju, ne bas drasticno kao prve nedelje, ali ogledalce je tu da drzi motivaciju ^^ kilaza je malo stala sa opadanjem, ali nije vazno, dok god napreduju ovi cm u obimima
Standardno se jede i pored ludih smena, piletina i konjetina sa rostilja, dorucak jaja, kupus, brokoli, krastavci, zelena, masti lesnici, bademi, orasi, maslinovo, na dane punjenja kuvan krompir i pirinac, ubaci se tada jedna kesica pistaca, pola L zero-a, i kutijica orbit bombona (na dane punjenja), litre i litre vode i zelenog caja...
Treninzi 6 puta nedeljno, parcijalno, trcanje ujutro na prazan stomak, sad moze i po parku i milina ^^ Sups amino, whey, glut, l-carnitin...
Okolina sama komentarise kako sam se bas stanjila, sto veoooma prija
Cak se mnogi razmusljaju da pocnu sa ovom dijetom, neki cak i pocinjali, pa odustajali prvog dana, sa jos vecim apetitom nego pre toga i dzaba moj trud i nagovaranje, ali plakace kada budem presla u manekenke xD
I takoc...
Znaci sve preporuke za ovu dijetu, ko god planira, slobodno neka krene, ali mora se imati jaka volja i zelja da bi se istrajalo u ovome, u suprotnom sve pada u vodu, ali rezultati su i vise nego odlicni