Pozdrav svima.Ova dijeta je cudo nevidjeno...drzala sam je 4 sedmice i smrsala 4kg,ali kakvih 4 kg,ne ono dijeta na brzaka pa ljuljnes 4-5 kg a to se nigdje ne vidi,nego bas otislo tamo gdje treba.Elem prezadovoljna.
Sada bih ponovo na tu dijetu,idem naravno i u teretanu pa cu napisati kako ja i sto a vi mi recite jesam li u pravu...
Inace na forumu sam duze vrijeme(ali ne i konstatno prisutna) i puno mi je pomogao, a posebno i jedna osoba,velicina,ma kratko Pedja
On je istrpio sve moje budalastinje(a bogami trpi i drugih),neznanje i sa strpljenjem savjetovao...pomagao i trudio se kao da sam mu rod...i da Pedja ako ovo procitas ,vidjoh ne jednom od videa(u kojem spremas seik za trening)kako se pravdas a propo sto se bavis preprodajom istih...molim te da prestanes da se pravdas!
Inace sta vi biste rekli na ovo:
7h :4 bjelanca+jedno cjelo jaje
10h:2 mjerice whey-a+ 2 kapusle omega3
12-13h:bijelo pilece+zelena salata(zacinjena mislinovim uljem)+saka ljesnika
16h:2 mjerice whey-a + 2 kapsule omega 3
18-19h:tuna ili piletina+ zelena salata(maslinovo ulje)+saka oraha
Whey poslije treninga...
Ovakva dijeta mi je odgovarala i uopste nisam bila gladna,subotom i nedeljom bih ubacila rize i krompira.
Teretana 2-3 puta sedmicno i uglavnom radim kardio na elipticnom biciklu plus steper i onda prelazim na sprave za noge i guzu...ako je vrijeme pogodno idem u teretanu sa biciklom(15 minuta)sto nije lose 15odlazak+15 dolazak...
Kuci takodje imam elipticni bicikl tako kada ugrabim vremena odradim i to...
Ako je ovo sve dure ja bih to ponovila a ako nije pucajte ::)i znaci slobodno preporucite sve sto bi mogla uzeti od dodataka ishrani,pored vitamina i minerala,ne znam neki sagorijevac,l-carnitine da to sve fino upakujem.
Inace visoka 175 i teska 75kg
i morfologije sam A .
Punooooo informacija i savjeta ima na forumu i treba citati i treba imati vremena ali stvarno ga nemam...znam da zvucim kao klise ali da bi covjek naucio bas sve kako treba i dolikuje stvarno treba da provede dosta vremena na forumu ....ali zato je tu Pedjos da nam skrati muke
Da bih drzala dijetu treba mi puno organizacije(ali Pedja je negdje rekao da sve se moze kad se hoce i da se samo izvlacimo kako nije moguce)i u pravu je...dobra organizacija,kupovina za sedmicu,spremanje kod kuce i to je to,iako moje kolege na poslu su padale od smijeha meni i mojim kanticama,salaticama,seikovima ali sta ces
Pedja samo da ti kazem tvoja fora sa posudom oblozenom folijom mi je promjenila zivot,najjaci si...
Uh napisah roman...znaci svi savjeti,sugestije su dobro dosle...
Pozdrav za sve