Nikad nisi pio caj?
evo zanima me jeli ovo dobar oblik keto dijete za mojih 188cm i 110 kg i znači uz trening 4 puta tijedno a u ostale dane kardio brzo hodanje ujutro natešta....prehrana Kada se ustanem zeleni čaj + vitaminiI obrok- 2 jaja cijela + 100g piletine + salata bez ikakvih masti+omega 3II obrok 180g piletine + salata kuhani kupus sa 1 žlice malisnovog ulja + ¼ c vitamin+omega3III obrok 100g piletine + 5 bijelanjaka + salata + 50g orasa + ¼ c vitamin+omega3IV obrok 130g tunjevine u vodi + salata+ 1 žlica maslinovog+ ¼ c vitamin+omega3V obrok 180g piletine + salata + 50g orasa + ¼ c vitamin+omega3Pwm 1.5 mjerica wheyatrening radim na principu prsa- zadnja loža, leđa biceps, ramena triceps, kvadriceps i 3 puta tijedno uz ove treninge ubacivam stomakpa bih molio ako me tko može uputit ako ima ovdje što loše???' pozdrav
Da pedja kužim ja da bi bilo bolje ići sa rotacijom ali meni se nekako bolje pokazala keto koju sam isto držao prošle godine do ozljede pa da vidim reko valja li ovaj keto ili treba sto popravit??
Hvala a koliko bi po tebi bilo optimalno prije keta držati rotaciju ili po tebi je rotacija uvijek bolja?
dali je intrapro whey isolat gaspari marka okej za ketovu dietu ?
Citat: jaycutler Mart 25, 2011, 09:47:02 posle podnedali je intrapro whey isolat gaspari marka okej za ketovu dietu ? moze da prodje,ali mislim da je taj protein jako skup..nemoj me drzati za rec ali mislim da je skup dosta
Pedja, za nekoga ko nema takmicarske ambicije, i ko ce spustati bf na 8-10% ima li ikakvog smisla kupovati isolat, ili ce "obican" whey odraditi posao?