Nema puno nejasnoca. Jasno je da sam u ovome 7mjeseci, da sam (to nisam naglasio dosad ) dosta napredovao u smislu snage i gubljenja kg (14 kako sam naveo u prethodnom postu) . Hvala na odgovoru, shvatio sam da mogu trenirati jednom sedmicno jedan misic, samo mi to nije bilo jasno, smije li misic toliko odmarat, kazete da smije, hvala
. Dosad sam radio trening 3-1 (grudi-biceps/ledja-triceps/ramena-noge/odmor) sa jacim unosom UH u dan odmora (nekih 200-250g) , dok je u dane treninga da brojka iznosila 100-150g (u PWM i prvi obrok nakon PWM). Kao sto rekoh, iako se na meni ne vidi tih 20% BF (ne mislim ne vidi nikako, al kad razgovaram s ljudima kazu "kakvi , neas ti ni 15, imas skroz malo itd...) , smeta mi, (pogotovo visak na donjem dijelu grudi - lipomastija) sto je, kao sto rekoh, razlog sto sam poceo s ovim. Sada vise nemam nikakvih nejasnoca, ni sto se tice ishrane ni sto se tice treninga , shvatio sam i koje namirnice nisu pretjerano dobre iako ne izbacuju iz ketoze (mesne preradjevine, salame, majonez, itd). Jedino mi jos, molim vas, recite ako ima nesto lose i pogresno u ovom gore navedenom treningu i ishrani, da se ne vracam na to nakon sto odradim ketogenu.