aj ti nama Nesho napisi kako se hranis, obrok po obrok, gram po gram
Evo:
Nemam svakog dana isti broj obroka, ali se trudim da ih imam sto vise i da budu ravnomerno rasporedjeni. Imam oko 85 kg.
Obrok 1 (oko 8h): 30g whey-a, 2 cela jaja, 2 belanca, tunjevina u salamuri (sa kasicicom maslinovog) i 4 O3
Obrok 2: 42g pecenog badema (takvo je pakovanje)
Obrok 3: 200-250 g kuvanog belog, glavica zelene salate sa sircetom i kasicicom ulja, 3-4 belanca, 4 kaps O3
Nakon 1, 5h
Teretana, 40 min tegovi, 35-40 min kardio
Obrok 4: 30 g whey, pa 200 g belog
Obrok 5: tuna u salamuri, kasicica ulja, 2 cela jaja
Obrok 6: 20-30 g whey-a
Nekad nemam ovaj 5. obrok, ili umesto tune ide jos 200 g belog i 6-8 O3.
Nedeljom jos i 150 g UH iz pirinca, s tim sto se smanjuje ostalo tako da ne predje 2000 kcal. Sledece punjenje ce biti 2 dana.
I jos nesto, ja sam vec 8 meseci na manje od 2000 kcal, ali dok sam unosio UH, nisam se ovako osecao.
Doduse, teretana tek od pre mesec dana, ranije sam radio sklekove, trbusnjake i sl. u stanu.
kao sto spartak rece
a meni se cini nesho da ti imas malo veci problem jer simptomi koje si naveo ne ukazuju na nista dobro i zato bih te molio da napises kako se hranis pa da onda krenmo dalje
simtomi koje si naveo nemaju veze sa ovom dijetom tj nisu karakteristicni za tu dijetu
tebi mozda je to tako ali to je onda neki drugi problem
To usporavanje metabolizma je doslo sa promenom na keto i to u ovoj trecoj nedelji. Sa obicnom redukcijom kalorija to nije bio slucaj.