Petak mi je ova kombinacija.
Inace 5ti dan, malo ponekad pospan..
Nemam jos metalni ukus itd
182 77kg
Sad je samo ovako jer su uletele ove svinjske
inace je piletina. I imam zamrznuta pakovanja po 150g pa ugl podelim na 3*150
Ugl 4 cela jaja ..i omega 3 poceo danas( danas stigle)
1. 3 cela jaja + 15ml maslinovog ulja
Pola paradajza
20g maslina
(Male kolicine..al mi je to ok)
3x omega3
Yamamoto multivit
2.Bcaa the nutr 15g pre, trening,
Pwm 15g bcaa + merica amino whey hidro +15g maltodeks
3. Svinjska snicla 110g
Svinjski kare 140g
+15ml maslinovo
+Krastavac 60,70g
+3x Omega3
4. Pilece belo 200g +15ml masl
Krastavac 60,70g
3* Omega 3
5. 50g badema
Ovde sam uracunao bulletproof kafu, nadam se da nece napraviti pometnju, ppkusao sam da nadjem po temi, nije se mng pominjala, provukla se negde malo...
Ugl zelim da pokusam sa pravljenjem sutra...danas sam pravio oko 4,5 i nije mi ispala dobro nije vazno ugl..nije bila kremasta, stavio 10g maslaca, i nemam blender pa sam stapnim ali nastavkom zicanim
pa cu sutra probati sa 30g i drugim nastavkom sa secivima, iz radoznalosti, pa ako ne bude bolja nego danas, svakako otpada
Sutra izgleda ovako
Espresso kafa pola solje 0,4
10g kokosovog ulja
30g maslac president (nznm dal mogu neki bolji i dal ovo skroz izbaciti?)
Pola kasicice kakaa
Stevia
I to bi bilo to.
Ugl kafa je eksperiment sutra, a i zanima me mogu li da je praktikujem posto sam u ispitnom roku, pa mi treba nesto za dusu
I kad ne ide ova kafa, a nece svaki dan sigurno..osim ako ne kazete da nije problematicna..
Taj iznos masti ce ici dodatno na ml maslinovog, tipa po 30ml poobroku
E sad, ovde ako mi je racunica dobra protein mi je na 1.8g
Mast na 2g
I uh do 20 al to u tragovima iz paradajza itd. Sto ne racunam (bar se nadam) sa Malo straha zato jedem po pola
Ne planiram punjenje ovaj prvi vikend, pa sledeci da, jel to ok nedelja na 4g UH ili i sub i ned?
Da li je ostatak ok, sam koncept..
Imam dobre masti, drzim na 2g
Protein sam bio na 2 al citajuci sam ipak spustio na 1.8 pa cu da korigujem ako bude bilo mesta..
Trening 5* nedeljno
Gde bih ovde ubacio masline i koja kolicina po obroku moze da prodje i jel mogu to da dodajem na cenu ulja,
Npr 150g maslina bi trebalo da je 15g masti odnosno 15ml ulja. Ako su mi tabele dobre. Pa ponekad tako
Gde mogu da ubacim brokoli, kao umesto salate?
Izvinite na velikom postu, ali moram da proverim pre nego pogresim