Cao, nova sam na forumu, iscitala sam skorr sve na ovoj temi. Pocela sam pre 10 dana keto dijetu. Imam 165cm i 84kg i 29 godina. Posle mnogo oscilacija u tezini i raznih dijeta, vezbanja, povredila sam kicmu i bila primorana da mirujem, duzi vremenski period i to je naravno ostavilo posledice. Kupila sam stapice i kazu da sam u ketozi, ali za ovih 10 dana ne vidim nikakav napredak. Imam onaj metalni ukus u ustima, nisam gladna i imam energije.
Ne treniram jos uvek zbog kicme. Vozila sam bicikl za vikend, on mi ne izaziva bolove, ali zbog ovog vremena i posla ne mogu da stignem svaki dan.
Uglavnom mi dan pocne sa 3 przena jaja na maslinovom ulju, sa malo domaceg suvog mesa. Na poslu popijem jednu kafu sa mlekom, malo badema i za rucak ponesem piletinu ili od vrata snicle sa brokolijem i karfiolom na maslinovom ulju ili spanac. Uvece pojedem tunjevinu sa malo fete, ili opet meso, zavisi sta spremam taj dan, sa krastavcem. Ponekad uzmem saku borovnica ili kupina u toku dana.
Da li mozete da mi kazete da li gresim negde ili sta da promenim jer stvarno se trudim da ne prekrsim, a ni gram nisam izgubila?