Od Ponedeljka sam poceo keto dijetu.Ponedeljak,utorak,srijeda lagano pada energija a u cetvrtak i danas sam haos,jutros me stiskalo oko srca,bio hladan,energija u minusu,ne mogu hodat,isto kao da sam mlitav,mozak isto na nuli,kao da mi se vrti u glavi.Raspadam se,isto kao da sam bolestan.E sad znam da mora ovako u pocetku jer je tijelo bez Uh,ali meni se sve ovo cini malo previse.
Jelovnik,prvi obrok 8 jaja(od toga 4-5 cijelih) c vit+omega 3 (2kom)+100gr kikirikija+B komplex
Drugi obrok (piletina +zelena salata ili brokoli+omega3 (2kap) + 100 gr kikirikija+ multivit
Prije treninga N.O.+kreatin tokom treninga bcaa 25gr
Posle treninga whey 2mjerice +kreatin (proste secere ne uzimam,prije keto sam suvo grozdje u Pwm jeo)ne znam dal da dodam suvo grozdje ili ne?
Treci obrok Piletina +2 cijela jaja omega 3(2kap) + 50gr kikirikija+Cvit+magnezijum+kalcijum+B komplex
Cetvrti obrok 2 tunjevine +kasika maslinovog+2 cijela jaja
Peti obrok whey cheese 400gr (na 100 gr 19gr proteina 2 gr carbs i 1gr
masti)+2 kasike maslinovog
Ponekad izmedju tunjevina i sira obroka ubacim 6 jaja cijelih
Ps. Juce sam dodao posle treninga sa piletinom sir za mazanje i puter(iako znam da ne valja)
Molim vas za pomoc,da li je sve ovo ok i da nastavim djetu pa mozda da se punim sutra i preksutra ili da prekinem,jer ne znam sto mi se desava.