Prvo, veliki pozdrav svima, posebno Peđi i ekipi koja revnosno odgovara na pitanja na ovoj temi!
Wow, 153 strane, dok sam sve pročitao, skinuo sam 4 kg
Moram da se pohvalim da sam evo već počeo treću nedelju na dijeti, sve ide kako treba, veoma sam zadovoljan rezultatima. E sad, ja imam jedno pitanje na koje, nadam se, mi neko može dati konstruktivan odgovor!
Ja sam trkač rekreativac. Volim da se smatram trkačem od kako sam istrčao polumaraton u aprilu ove godine.
E sad, ja sam uz pomoć sređene ishrane i trčanja skinuo dosta kilograma, pa sam rešio da sa ketogenom dam završan udarac za onih nekoliko poslednjih koji me muče
Moj "problem" je sledeći. Pre više od mesec dana, još pre nego što sam se počeo keto, prijavio sam se na Košutnjak Chalange Run, brdska trka 5km, sa 5 prepreka. E sad, primetio sam da mi je kondicija opala od kako sam na keto-u, i to je ok, al me zanima sledeće. Obzirom da trka pada sad u subotu, koja je dan carb loadinga, posto ji li određena grupa UH koje bih možda mogao da unesem na jutro trke, neka vrsta dodatne energije koja bi mi pomogla, a da naravno, ne utiče na proces ketoze?
Hvala unapred na odgovoru, i hvala na ovih 150tak strana koje su, bar meni lično, mnogo pomogle!