Odlicno Aleksandra, napunila si se sa UH, sutra nastavi sa keto!!!
Rotacija koju je pedja predlozio je cini mi se 0-0-0-100-150-250-250!
pre ce biti da je pedja rekao nesto poptu....0-100-150-250-0-150-100
Pa ovde:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12074.0.html
si predlozio 50-50-50-150-150- 3g po kg - 3g po kg?!
A tih 50 posle treninga ko da ih nema
jbg..meni je stvarno zao sto sa nerazumevanjem ciitas ili formiras misljenja onako kako bi ti voleo da bude.
dakle....ovo sto si ti napisao sa UH je mozda prema tvojoj tezinikako si ti izracunao..
osoba pod imenom good girl je devojka...DEVOJKA..i sigurno nije tvojih parametra i obima te odokatvino receno za devojke je varijacija koju sam naveo 0-100-150-250-0-150-100 je i vise nego extra...
e sada....
to sto ti kao sto rekoh sa nerazumevanjem citas to je vec drugi par opanaka...
varijacije sa UH se uglavnom podrzaumevaju kao varijacije sa KOMPLEKSNIM UH a ne varicjaice sa prostim secerima!!!!
jer nesto malo prostog secera u pwm i na varijacijima sigruno nece znacjano da poremeti tj ubrza ili uspori stopu metabizlma ili da prevedem..nece znatno da promeni pravila igra...
tako da dragi moj..30 gr maltodextrina u pwm i ne mora da znaci 30 gr UH u ukupnom dnevnom kalorijskom unosu jer to ne sluzi za VARIJACIJE ZA UH vec kao trasnmiter hranjivih amtreije posle trneinga...
naravno da spadaju u UH ali kao sto rekoh..ne u tolikoj meri da bi ih se racunlao u ukpunom dnevnom kalorijskom unosu na OVOJ VRSTI DIJETE...
steta...velika steta sto se ne cita kako treba...