ja bi razumeo da neko drzi dijetu 6 meseci pa da trazi neke egzibicije sa hranom, ali nekome kome dijeta traje max 2-3 meseca da ne moze da uzme copy-paste jelovnika sa foruma i da se drzi toga doslovce, stvarno sou....
Misljenje sam trazio od coveka koji zna, koji ce mi pomoci i vec mi je pomagao. Radi se o sitnim varijacijama za koje je bolje da pitam nego da pravim greske. Logicno je da ne pase svima isti nacin ishrane i isti jelovnik. Npr, konkretno sto se mene tice, jako mi tesko pada da jedem svez kupus, momentalno mi bude muka i boli me zeludac. Ne izmisljam toplu vodu, samo zelim da korigujem jelovnik da mi bude sto prijatniji, da mi usvajanje novih zivotnih navika bude sto lakse i ne vidim nista lose u tome. Ne znam samo ni zasto ti objasnjavam, da razumes na prvom mestu, ne bi napisao ono sto jesi.
Vidi,
sitna varijacija je ovo zelenu salatu/kupus salatu/brokoli + maslinovo ulje/laneno ulje/bademe/lesnike/orahe/omega 3 caps i takooo dalje sta jos kombinujes uz to... SVA ulja termickom obradom gube svoja svojstva i zato se ne przi...Od ovoga mozes da napravis vise od 1 kombinacije tako da je to varijacija....
Varijacija je ako su ti salate gadne/ruzne/povraca ti se itd vlakna kao poseban suplement koji ces da uzimas da bi mogao da ides u wc...A sta ces da ubacis osim salata da te koliko toliko zasiti ne znam stvarno...
Problem je sledece vrste, obicno mladi matematicari, gurmani, i ljudi koji kreiraju razne kombinacije hrane, ne zavrse ni jednu celu dijetu, nego nastave po starom rezimu ishrane, i ako pogledas uglavnom teme zamru a ne dozive ni jednu celu stranu.Ljudi koji se drze proverenih i jednostavnih stvari imaju neke rezultate itd da ne duzim sada pricu...
i da DIJETA NIKOME NIJE PRIJATNA I DRAGA STVAR I NIKO SE NE OSECA KAO DA JEDE PALACINKU SA EUROKREMOM PLAZMOM I BANANAMA DOK JEDE ZELENU SALATU BELO MESO I LANENO ULJE
sorry ali tako je, i izvinjavam se sto kvarim temu necu vise...