Pozdrav svima!
Nakon nekoliko meseci citanja razno raznih tema na ovom forumu odlucih da se i ja javim
. Posto mi je ovo prvo
pisanje na forumu najpre bih zeleo da se zahvalim Pedji koji nesebicno prenosi svoje znanje na nas neupucene i naravno
zahvaljujem se ostalim clanovima koji imaju pojma o cemu pricaju tj. pisu
(e bas sam se svaceg nacitao
.
Posto sam proveo zadnja tri dana citajuci ceo ovaj post (bilo bi sad najbolje da pitam mogu li da jedem ella sir
)
nemam pitanja.Nego da predjem na stvar imam 30 godina (nov sam u ovim vodama zbog povrede ledja sam poceo da treniram i
nekako sam odma zavoleo taj napor i osjecaj postignuca) visok 178,81 kg i bf mi je na oko 18%.Na ovoj keto djeti (zbog slaufa
oko stomaka kako to Pedja strucno objasni
)sam 5 dana i sutra krecem sa takozvanim punjenjem.
Moj jelovnik (naravno prepisao Pedjin sa trece strane samo ga malo priblizio mojim potrebama)
Od Ponedeljka do Petka :
Obrok 1 - 2 cela jaja + 4 belanca + 2 kapsule Omege3
Obrok 2 - 30g Whey + 30g badema ili oraha
Obrok 3 - 150g pileceg belog + 200g mjesane salate (zelena,kupus,paprika,mrkva,luk,paradajz...)+ 2 kasike maslinovog
Obrok 4 - 30g Whey + 30g badema ili oraha
Obrok 5 - 150g pileceg belog + 200g mjesane salate + 2 kasike maslinovog + 2 Omege3
Obrok 6 - 2-3 kuvana jaja zavisnosti koliko sam gladan
Subota i Nedelja:
Obrok 1 - 50g Ovsenih + 1 mjerica Whey-a (reko da malo promenim dorucak pocecu da kokodacem do kraja 6 nedelje)+ 2 kapsule Omege3
Obrok 2 - 30g Whey + 30g badema ili oraha
Obrok 3 - 200g krompira + 150g pileceg + 150g salate (Nedeljom umesto krompira 100g rize ili 100g integralne paste) + 2 kasike maslinovog
Obrok 4 - 30g Whey + 30g badema ili oraha
Obrok 5 - 200g krompira + 150g pileceg + 150g salate (Nedeljom umesto krompira 100g rize ili 100g integralne paste) + 2 kasike maslinovog
Obork 6 - 2-3 kuvana jaja (ali mislim da mi nece biti potrebna)
Od zavisnisti kad idem na trening jedan od obroka 2 i 4 mi bude kao neki pmw (posto neubacujem sad u njega ni malt ni dex)
ide jos i 10g glutamina i sa tim sejkom uzmem jos i 3 kapsule BCAA (Olimpove Mega caps),a pre treninga pijem isto
3 Kapsule BCAA i 10g glutamina.
Evo to je moj jelovnik ako nesto nevalja javljajte pa da mjenjam .
E da bio sam i na rotaciji oko 5 sedmica pre keto bilo je nekako stalo krenuo sam sa 86 kila i doslo do 81 i onda odlucih da je veme i za ovo .