svaka cast...i ja sam zadovoljan za sada,nisam uzo gram secera u ovih 5 dana a nisam nesto mnogo umoran...dok sam bio na rotacijama u danima kad je 0 uh bas mi je bilo lose za razliku od sad...od masti najvise uzimam orahe,riblje ulje i omega3...nisam junkovo ni jednom ali sutra cu da uzmem parce torte pa makar sve otsilo u salo
Treats breast pain, premenstrual syndromeako osetis ove sindrome onda je ok:)
Evo ja sam na keto, danas je peti dan.Osecam se normalno osim sto nisam imao danas snage na treningu.Osetio sam ogromnu razliku na benchu . Jedva cekam sutra da jedem pirinac...I ne znam dal se tripujem ali ruke mi deluju manje...Na vagi 1.5 kg manje sa 81 kg na 79.5 ali kapiram da je to voda i glikogen.Tek sledece nedelje krece salo da se topi . Malo mi se tresu ruke od klena, ne mogu na poslu da se potpisem lepo ali nije strasno.Eto to je to za sada
jel si ti pogledao uopste sta pise na tom pakovanju? WOMEN'S HEALTH...
Citat: Djokili Maj 27, 2011, 02:26:15 posle podneEvo ja sam na keto, danas je peti dan.Osecam se normalno osim sto nisam imao danas snage na treningu.Osetio sam ogromnu razliku na benchu . Jedva cekam sutra da jedem pirinac...I ne znam dal se tripujem ali ruke mi deluju manje...Na vagi 1.5 kg manje sa 81 kg na 79.5 ali kapiram da je to voda i glikogen.Tek sledece nedelje krece salo da se topi . Malo mi se tresu ruke od klena, ne mogu na poslu da se potpisem lepo ali nije strasno.Eto to je to za sada Edit: malo me zabrinjava tih 1.5 kg sto imam manje. Ipak je to mnogo za 5 dana.A hranio sam se normalno nisam isao ispod 2000 kcal
5. Evening Primrose ulje - 1300mg dva puta dnevno (esencijalne omega-6 masti) - Kao sto sam napomenuo ranije esencijalne masne kiseline pomazu ponovnu izgradnju ostecenih tkiva u tijelu, i ako se ne koriste dnevno u osnovi ce usporiti buduci misicni rast.