100 ljudi je pitalo razno razne sitnice detalje i manje bitne stvari vezane za dijetu, a zanima me da li je neko stisao *uda 6 nedelja ?? bilo bi lepo videti i te slike, jer rezultati bi bili izuzetno vidljivi...ali ovo se samo nastavlja sa pitanjima koja su u cilju usavrsavanja dijete bez drzanja iste pff
cast izuzecima, ima i takvih
Znas kako ja nisam profi tako da i ne planiram punih 6 nedelja, bicu ukupno 3 nedelje. Pre svega zelim da probam da vidim kako ide. Zanimljiva mi je cela ideja i medicinsko objasnjenje koje stoji iza nje. Pravilna ishrana i povremeno variranje mi je glavni izbor, ali ovo mi za sada izgleda efikasno.
Da trebaju muda nebih se slozio, mada sam ja osoba koja moze bez slatkisa i sokova, i dosta volim meso i ribu, a ella mi je vec duzi period poslednji obrok. Jedino sto mi nedostaje su salate, ali mi trenutno maslinovo predstavlja vrhunski preliv.
E sad da je 90+ strana za ovo mnogo, to stoji. Zato ja sad postavljam pitanje koje je Pedja verovatno odgovorio negde na 60-nekoj str. objasnio. Ali sta da radim kad sam krenuo sa precitavanjem i sve dobro ide, dobre info, koristan plan ishrane, a onda neko pokrene raspravu o ajvaru na keto? Ej o ajvaru, pa i da si na normalnoj ishrani on ima solidno ulja, a kamoli UH za keto dijetu, pa se onda o njemu raspreda narednih 10ak strana i ja tu pogubim strpljenje, jer mi samo trebala ova jedna informacija.