Kragujevac 2008
Ovih dana je bilo toliko frke da prosto nisam imao ni vremena ni volje da komentarišem zadnjih 10tak dana, evo sada nakon 4takmičenja i jednog revijalnog izlaska sinoć u Mostaru da se javimo.
Kao prvo žao mi je što u Kg nisam imao vremena da duže ragovaramo sa :
Peđom Petrovićem kome se zahvaljujem na vrhunskoj THE majci koju ne skidam
Samo da znate Peđa ili se pukao sa nečim ili su mu onako oči stalno sjajne i vrlo čudne boje.
Sviđa mi se što je porodica uz njega, žena i sinovi i naravno da bez stabilne porodice nebi došao tamo dokle je došao.
Žao nam je što Peđa nije izašao na binu u Kg tada mislim da bi totalno poremetio nečije planove i plasman, on vrlo dobro zna koji su razlozi pričao mi je o tome i OK, njegova odluka
Markom Dimitrijevićem od koga sam dobio na poklon njegov DVD, čovek na svom mestu skroz, staložen, dobronameran i zajebant.
Igorom Milovanovićem sa kojim smo zajednički ocenjivali takmičare i pričali o BB, spremanju...žao mi je što nema uslova da se spremi za takmičenje jer ono što sam video je čudo.
Sinišom Prvulovićem sa kojima sam razmenili par reči , nedovoljno vremena za takvog šampiona.
Polomcem i Death Rowom (Vladom) koji su izuzetni sportisti, kojima smo se maltene od cele frke javili samo, pozdravili i odjurili da se spremamo za izlazak na binu.
GEY ZAJEDNICOM
: Hansom, Mark3,Ogijem-„trapezom
“, Mickeyom (zemom), Košutom, jojevta (sa njim svaki dan nešto kenj.m), momci svi nasmejani i pravi zaljubljenici u BB.
Momcima sa foruma: kiki ns, Vladom labradom, Stojketom, Monikom,Robertom ... ako sam nekog izostavio neka mi ne zamere i dalje sam sav konfuzan od svega ovoga.
CVELETOM – strašno dobar lik, pored odličnih rezultata u BB vidi se da je ljudina...
Žao mi je što nisam video mog brata fegeta Neleta, ceo dan kad sam mogao sam ga tražio.
ZILE 88- mali izuzetan potencijal i skroman, terao sam ga da se ošiša i od njega sam maltene sutra dan dobio slike ošišanog, mnogo mu je bolje sada i neće ga kosa više gušiti već ima da RASTE I RASTE.
Milica Narančić ZLATO u fitnesu, oduševila je i mene i Mirjanu svojom jednostavnošću, i prijatnim pristupom, jednom rečju „nije kučka“ , trebali smo da razmenimo mailove ali od naravno frke oko svega otišli smo bez pozdrava.
Ovom prilikom ako neko zna njen mail neka nam javi na PM da joj Mirjana pošalje neke slike koje je tražila.
Ima puno ljudi koji nisam imao prilike da upoznam i to mi je zaista krivo ali svako ko zna kakva je frka kad si uz takmičara, razumeće me.
Nebi želeo da komentarišem rezultate jer sam umoran od nabeđivanja sa kojekavim likovima o tome da je to moje MIŠLJENJE a ne zla namera ili pljuvanje (daleko od toga).
Drago mi je što smo prisustvovali ovakvom događaju koji je najposećenije BB takmičenje koje sam ja video do sad.
Pozdrav i čestitke svim takmičarima, organizaciji i gledaocima.