Naposletku na ovo drzavno prvenstvo u Kragujevcu nisam ni hteo da izlazim , spremao sam se samo za Sremsku Mitrovicu, ali me je gospodin Mikica iz Arandjelovca zamolio da izadjem za njegov klub u zamenu za nekoliko (tacnije 4) kante proteina. Naravno kao i svakom takmicaru koji bukvalno stedi do poslednje pare i odrice se mnogih stvari bas zbog suplementacije i ishrane, ja sam pristao na to da izadjem za Mikicin klub: "19 Septebar" - Arandjelovac. I doneo mu kakvu takvu bronzanu medalju. Umesto pohvale za osvojen plasman dobio sam reci da nisam ispao covek, jer sutradan u Sremskoj Mitrovici nisam izasao ponovo za njegov klub, vec za svoj maticni klub "Everest" Jagodina. "Ako si znao da uzmes 4 kante zasto nisi izashao i sada za moj klub .... ja sam tebe spremao za takmicenje"
?
Jednom recju nebulozne recenice.... On misli da sam se ja spremio sa 4 kante proteina?
/ A gde je ishrana, ostali suplementi, hemija, HGH.... Treniranje 2 puta dnevno i odlazak u teretanu koja je u drugom gradu nekih 15 km x 2 odlaska i 2 dolaska = 60 km dnevno Jednom recju potrosio sam blizu 2500 evra mojih para, mozda i vise, a ispade da me je jedan Mikica iz Arandjelovca spremao za takmicenje sa 4 kante whey proteina
?
To je samo dokaz da ljudi koji cine savez verovatno i nemaju pojma koliko je potrebno para da se jedno takmicenje istera do kraja.
Da napomenem samo da me ni jednom tokom tog "sponzorisanja" nije pitao kako si sta radis, ide li... sl. dok smo ja i moj trener Pedja Milosevic iz Everesta trenirali po dva puta dnevno dok sam se ja spremao za takmicenje.
Eto toliko od jos jednog coveka iz IFBB saveza Mikice iz Arandjelovca......