Apsolutni : Hans - vidim da se ne slazete sa ovom odlukom - volio bih i ovdje da vidim usporednu Hans vs Slavisa, pa da se i meni otovre oci kako je Slavisa sa 20 kg manje bolji od Hansa, naravno nije sve u kilogramima, ali po onim standardima koje ja gledam na takmicenjeima u okviru IFBB-a koje pratimo rekao bih da jeste mnogo toga...
hmmmmmmmmm
pa evo
pogledaj samo recimo 3 zadnja sv prvenstva gde ces videti ko su bili apostultn pobednici...pa ce mnogot oga da bude jasnije...
ja necu ovde da ulazim u anailazu STEP BY STEP..jel mi se iskreno da ne kazem sta od cele price i takmicenja i svega sto se desava..
ali...receinca da kako engo sa 20 kg moze da bude apostulnti mislim da nema mesta u ni jednom elemetnu ovog sporta sto je dokazano pa ajd da kazem cak i ove godine na olimopiji..
tako da priclino e ovo sve smesno...
moze se uraditi komrpaciji svega ostalog....A AKO JE NEKO VEC TOLIKO DOKON-ja niti jesam niti mi se zajbeava sa tim...VIDEO SAM SVOJIM OCIMA,A SIGURNO SAM DOVLJNO KOMPTETEAN DA STANEM IZA SVOJIH RECI...I to je to..NEKA URADI SAMO...dupla bic od nazad..ledja od nazad..stomak noga..
rezulatal...4-3
game over...
a da ne PRICAM O ELEMENTU KOJ SE ZOVE....BITI KOMEPLTAN TAKMICAR
a za nelelte i gospodina u belom nikolica.
pa nemam ja sta da objsanjvam..ti si ivane bio.mogao si sam videti..a nele ti si trebalo da budes pa da viss
Eto to je to... I BTW... pomalo laicki, jer znam da se moraju postovati pravila IFBB-ovih standarda po pitanju kategorija, ali ovako kada posmatram takmicenje kao gledalac ne mislim da su bile potrebne vise od jedne juniorske, jedne bodyclassic, jedne fitness i kategorije zenskog BB, i uz MAX 2 KATEGORIJE BB SENIORA... Tada bismo mozda vidjeli interesantnije duele
a na ovo buraz je uzaldono trositi vreme i komentaristati....jer iz godine u godinu..jedno ste isto