Ovo ce mozda nekome delovati kao off,ali verute mi da nije i jako ima veze sa ovom temom.
Epilog ove farse je taj da sam ja sa svojim klubom pristupio NABBA savezu i Aleksandra ce ubuduce nastupati u svim federacijama ,osim u IFBB, bar dok su ovi grobari ovog sporta na vlasti u savezu. Valjda ce se neko nadlezan nekad setiti da malo preispita rad saveza i sve njihove mucke i malverzacije.
Kako se radi u savezu i koliko se vodi racuna o takmicarima najbolje govori podatak da je od proslogodisnjeg drzavnog prvenstva do danas savez napustilo i preslo u NABBA 4 takmicarke plasirane medju prvih 6 ,ukljucujuci sampionku i vice sampionku, a preostale dve se vise uopste ne pojavljuju na takmicenjima. Takodje se vise ne pojavljuje Ljuba Pantovic-Subotic,koliko znam iz slicnih razloga.
Ovo se odnosi na bodyfitness kategoriju,a slicna situacija je i u ostalim kategorijama,ali o tome cemo posle drzavnog.
Ako na sve ovo dodamo jos ranije presle fitness takmicarke Aleksandru Rapajic, Melitu Kosanovic, Zoricu Pastornacki i Sanju Terzic, pa vrhunske bildere Marka Petrovica, Milana Blanusu, Pedju Milosevica itd ,stvar postaje jasna svima koji zele da vide realno. Ovde bih jos dodao i Sasu Stankovica koji je, kako cujem izjavio, da nece nastupati dokle god je Biserka Sipka glavna u savezu.
Evo 6 devojaka koje vise ne mozete gledati na na IFBB takmicenjima