eeee treba biti general pa posle sto medalja iza sebe reci ovo...
respect!
pa to mnoge i jebe sto sam ja iskren..a tek cu da budem..cek samo da se neke stvari okonacju.pa kada cika peki raspertla
u svakoms lucaju..posle denisa malog..nase tekse kategorije vis enma..igor je bio na korak od senzacije i on jeste rodjeni teskas ali eto..uzeo je mozda malo ranije nego sto je trebalo pro card i sada moramo da prickemao neko vreme na nejgov ponovni come back..
ali u treba racunati na to da je igor an svom zadnjem takmicenju pobedio u teskoj sa mislim nekih 93-94 kg ..nsiam bas sigruan...ali njegova teelsna gradja je uvek izlgedala da je on ustvari tezi nego sto jeste..i onda samo prepsutam masti onim akoji mogu da zamisle igora kako bi recimo izlgeda sa 100kg na bini....e to bi bila TESKA KATEGORIJA...
ali kao sto rekoh..posle denisa se to sve zavrsilo..nema vise teske..a kako stvari stoje..veoma brzo necemo imati ni takmicare a kamli tesku kateggoriju...
ja samo cekam da sada otresu kurecm od ledinu sa ovim pricama....najveci sam..najjaci sam..najbolji sam...itd..itd..itd..imati pozitivan stav u ovom sporotu o sebi..je odlicno..ali biti PREPOTENTAN...to ce ti isti da osete kada ih opici po blenatri..vec u kragujevcu