Gledah par takmicenja iz one "druge" federacije .... sto lokalnih sto "kao" republickih ......... e tu je tek nevidjenih "sampiona" .... ima i vice sampiona a nisam siguran da mogu 10 sklekova da urade .......
Sprdnja najobicnija... I posle se ladno predstavljaju kad nekakvi prvaci drzave... pa jos kad gostuju kod onih budaletina na jutarnjem programu RTS-a - sve sami osvajaci medalja na navodnim prvenstvima Evrope, i redovno "zaborave" da kazu da na zvanicnom Prvenstvu Srbije nisu mogli dalje od petog ili treceg mesta...
Uz duzno postovanje prema tebi kao velikom poznavaocu ovog sporta, (mada sam vise za varijantu pokazi prvo na sebi ono sto znas) mogu ti reci samo jednu stvar da je ovo verovatno poslednji put da sam izasao na nako IFBB takmicenje. Razlog tome nije niti Goran Ilic i njegova organizacija ovog takmicenja, niti moj plasman na 3 mestu koji je realan.
Razlog je upravo taj sto sam sutradan izasao na NABBA drzavno prvenstvo u Sremskoj Mitrovici, i mogu vam reci samo reci hvale o tom takmicenju. Docek takmicara, odnos izmedju rukovodecih ljudi iz saveza prema takmicarima... bogata vecera na kraju .... Naposletku Pedja Milosevic koga pored Aleksandre Rapajic smatram za prvog coveka u NABBA savezu je prisao svakom takmicaru i cestitao mu i nasao vremena da porica sa takmicarima da li su zadovoljni plasmanom, da li je sve u redu.... Jednom recju pravi domacin.... Da ne pricam o nagradama koje su bile duplo bogatije nego u KG...
Dok nas u IFBBU- gledaju kao stoku pred zigosanje, ovamo se ovi ljudi trude da privuku sto vise takmicara.... Naposletku uglavnom su i svi ( i sudije i ostali u savezu) nekada bili takmicari i znaju kroz sta sve prolaze takmicari u takmicarskim pripremama.
No nema veze, vreme ce pokazati ko je u pravu a ko ne....