zar protein nije sastavljen od 20 i kusur 23 mislim proteina ?? zasto bi onda uzimali samo 8-9 aminokiselina ???Moj neki logican odgovor bi bio da su oni antikatabolic
zasto bi onda uzimali samo 8-9 aminokiselina
,da bi se dobile ove EAK,zato ih uzimamo u prahu jer ih nema dovoljno u mesu i ostalim izvorima proteina ...?
,a sto bi smo onda pili eak u prahu u toku treninga ?
iako nisam kompetentan
pogubio sam se ko u svemiru xD da se ne bunim vise samo mi odgovori "da li je fora u konstantnom davanju antikatabolika telu ,to jest par puta dnevno da bi se izbegao katabolizam????a samim tim nam treba nesto manja kolicina proteina .....jer sta ce mi visak proteina za dzabe da se protvori u mast ??
samim tim nam treba nesto manja kolicina proteina ....
pa koji djavo owaj lik uzima vise puta dnevno ???a sad tikazes on je profesionalac bla bla ......a za nas obicne smrtnike dal bi imalo nekog efekta ??
mene zanima koja je razlika izmedju tecnih AK i tableta? sta je bolje i korisnije?........i kako to npr ako oces definiciju uzimas AK? kako to one ucestvuju u boljem definisanju misica?sta je fazon kapiram da se protein razlaze na ak jedinice i onda se transportuje po telu ........al sta tu pomaze u definiciji?
Citat: djok1cAAAA Novembar 26, 2010, 05:40:24 posle podnemene zanima koja je razlika izmedju tecnih AK i tableta? sta je bolje i korisnije?........i kako to npr ako oces definiciju uzimas AK? kako to one ucestvuju u boljem definisanju misica?sta je fazon kapiram da se protein razlaze na ak jedinice i onda se transportuje po telu ........al sta tu pomaze u definiciji?196 postova imas.......