Polako ljudi,polako niste shvatili sta sam pitao uopste.Preuranjeno ste zakljucili sve a Matt nije ni odgovorio.Sto se tice najbolje suplementacije,ja uopste nisam mislio na to da ako je koristio Labradin protein da je to najbolja suplementacija sto se tice proteina,pa dalje ako koristi ultimatov glutamin,e to je "najbolji " glutamin itd.I onda ja kazem kao "Pa ako je tako Matt dobro si se onda pridrzavao NAJBOLJE SUPLEMENTACIJE" ili ne znam ni ja kakve gluposti.Moje pitanje je bilo vezano za to da ako je vec rekao da BCAA i glutamin sluze da prazne dzepove ako imas extra ishranu,da vidimo zasto je to rekao.On nije rekao koje je doze koristio a vec je sve okarakterisao kao beskorisno.Pa je onda usledilo moje pitanje sto se tice "najbolje suplementacije",ponavljam ne po tipu marke proizvoda ili ne znam na sta ste vec mislili.Ja sam mislio na to da ako je na primer receno da se pre treninga uzima 5g kreatina,15g bcaa,15g glutamina na primer i 10-15 grama eaa;u toku treninga 3-4 ampule tesnih amino;posle treninga neki izolat 40-50g,50-60g carbs,5g kreatina,15g bcaa,15g glutamina,10-15g eaa,pa neki vitamin-mineral,fish oil...,i sve to sto sam naveo je podvedeno u neke minimalne efektivne doze.Pa reko ajde da vidimo da li se prdrzavao svega ovoga,sto se podvodi kao neki minimum efektivnih doza,pa je posle svega ovoga rekao da su bcaa i glut i ne znam sta jos bacanje para.Za mene bi ova suplementacija sto sam naveo gore bila"najbolja suplementacija".Jer ja za bolju nemam.E to je moj plafon.Pa reko da vidim koji je njegov plafon,odnosno koja je njegova najbolja suplementacija koje se prdrzavao,koju moze da isprati.Znaci ako se nije prdrzavao stvari koje su napomenute da su obavezne da bi se videli neki ozbiljniji rezultati,a uzima samo deo onoga sto se podvodi pod obavezno,kako onda moze da kaze da je nesto kao bcaa i glutamin bacanje para.Jel vam sada jasno moje pitanje?I hocu Matt da odgovori.