Pedja imam jedno pitanje za tebe.
Znaci upoznati smo sa tvojim stakom unosa saplemenata, ali me i zanima sledece, s obzirom na visoke unose amino kiselina (bcaa, glm, eaa) koje primjenjujes, KOLIKO SI I UOPSTE DA LI SI SMANJIO KOLICINU PROTEINA KOJU UNOSIS IZ HRANE!?
Vise puta se pominjalo da kvalitetna suplementacija koja bi se implementirala na nacin na koji Milos i ti savjetujete, naravno uz postovanje vrlo bitnog tajminga unosa tih nutrijenata, da bi ti suplementi i najbolje radili, i konstatovano je da je to za nase uslove prilicno skupa prica, ali, ali...
Uz ove nove extremne cijene hrane kod nas + naravo i vrlo bitne varijante koju je Milos naglasio tj. da prilkom unosa od recimo 400-500 grama proteina dnevno koje meni trebaju, unese se sto - sta sto i nebi trebalo, vrlo me zanima tvoje misljenje da li bi realno bilo da ukoliko koristim stack koji si ti ranije postavio, mogu da sa 450 gr proteina sidjem na 300 ili 200 ili vec koliko, jer u tom slucaju ta prica DEFINITIVNO nebi bila toliko skupa, vec cak vrlo zanimljiva i sa te finansijske strane (koja je svima nama cesto i nazalost presudna), a da ne govorimo da je EVIDENTNO DA PRICA RADI I DAJE PRAVE REZULTATE!
Znaci kad unosis svoj stack saplemenata koliko ide proteina iz hrane!?
Pozdrav