Devojka je nekada (kada kazem nekada mislim na period pre defke) izgledala mnoooooogoooo dobro, ali MNOOOGOOO DOOOBRO, a da ne bude komentara "kako ti to znas itd." dovoljno je da kazem da vec 3 god. treniram u istoj teretani gde ona trenira...nakon defke je normalno ono sto se njoj dogodilo, grudi "nema" (bar ne onakve kakve mi volimo. ), guze nema
...
Komentari postavljeni od strane muskaraca jesu sa tacke gledista kakva je Nata riba sada....a posto je izgubila atribute koji nas privlace kod devojaka, naravno da su i komentari ovakvi.
Sa druge strane, posmatrajuci Natu kao takmicarku, samo mogu da kazem SVAKA CAST, devojka je stvarno brutalna sa te strane....bar po mom misljenju...trud se isplatio i ovo je ono sto je ona htela da postigne i to treba postovati.
@ Teodora
NEPRIMETNA??? Ne razumem u kom smislu neprimetna, jer ona je sve, samo ne to....
Nema ruke :S? Pa nije ona muskarac pa da ima ogromne ruke :S..pogledaj malo bolje kakve su joj ruke, ramena...po meni, extra, definicija zlo zala xD, a jos bolje sve to izgleda uzivo...da je vise ne bi valjalo, bar po njenim sadasnjim proporcijama..
ponavljam....DEVOJKA JE TAKMICAR....a sl. put kad napises nesto ovako prvo se raspitaj o kome pises...
Ta devojka ne sedi za kompom i komentarise druge...ta devojka je sada u teretani i trenira, zato i izgleda ovako kako izgleda.......naravucenije.....iskoristi svoje vreme za nesto produktivnije
Pozz
P.S. Nemoj Natu da mi dirate