post sam stavila i na stari forum, a sada i ovdje...pa vas molim za savjete i komentare...
dakle,trenutna kilaža mi je 54 kg, visoka sam 160 cm, na ovoj dijeti sam oko mjesec dana
1,2,3. dan- 130g p + 30g uh
4. dan- 130g p + 150g uh
5. dan 130g p + 0 g uh
i tako u krug
izvori proteina koje koristim su- whey (25g poslije treninga i kardija), pileća prsa, bjelanjca, sardine ili tunjevina u ulju (ulje dobro isperem), posni sir
izvori uh- prva tri dana 50g zobenih pahuljica (+ 1 dl jogurta) , a u fazi punjenja bijela riza i nesto malo integralnog kruha... te uz sve to jedem dosta zelene salate, cvjetače, krastavaca.
masti maximalno izbjegavam, trebale bi biti 0g, ali vjerojatno unesem nesto malo
...
sta mislite?? dali je sve ok ili nesto trebam mijenjati??
unaprijed zahvaljujem na odgovorima
Ciao Jovana,
evo da ti se i ja javim ...
Mislim da ti je ishrana posve ok, i smatram da uopste nije nesto rigorozna, pogotovo sto jedes i malo voca pa se tako 'varas' kad osetis glad za secerom i slatkisima
Samo mali savet: u cilju da ti se metabolizam ne uspori nakon nekog vremena, jednom u npr 10ak dana, slobodno mozes imati 1 obrok gde mozes pojesti nesto "zabranjeno", npr pizza i nakon toga neki kolac ili sladoled
ali, pazi, to je jednom sedmicno a ne svaki dan
Kad pojedes tu pizzu i sladoled nakon toga, sledeci obrok, kad ponovo zaista ogladnis, neka opet bude nesto sa tvoje liste tj dijete, ok?
Usput, ovakve i slicne teme, kao i pitanja, mozes da postavis u posebnom delu za zene:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/board,4.0.htmlPozdrav od Tanje