Da li moguce kombinovati suplemente kao zamjenu za obrok (recimo proteine) ? Konkretno zbog radnog vremena koje je do 16h i malo odmora nakon toga treniram navece a najvise kardio , znaci samo trcanje nekih 45-60 min (imam nekih 7kg viska) oko nekih 20h. E sad imam dva obroka do nekih 14h a nakon toga slabo jedem jer ne mogu da idem na kardio punog stomaka tako da ispadne da jedem samo do 14h i to je sve, tako da bi mi dobro doslo da uzimam nesto prije tog treninga ili nakon toga. I da, pretrazio sam cijeli forum i sve poruke slicnog sadrzaja..... Da neko ne kaze ima to vec na forumu...
Vidim, drugari su ti vec dali savet koje proteine da uzimas, i palo je par komentara "kako ne mozes imati 6 obroka?". Sad ce tebi drugarica da objasni, ali fino, hehehhhe, sta ti je ciniti
Velika vecina nas ovde takodje radi, ustajemo se ujutru rano i na poslu smo do 4, 5, nekad i duze .. Shodno tome, a ne zeleci da zbog posla i nemogucnosti da odemo kuci i spremimo si kvalitetan obrok, shvatili smo da se neceg moramo 'odreci' da bismo dobili to sto zelimo. Naime, nejedenje junk food na poslu, ili gladovanje dok ne dodjemo kuci, bas i nisu neka resenja. Ne znam sta je gore!
Kad ti se da ustati ranije nego inace, spremi si klopicu, stavi u posudice i nosi sa sobom na posao. U pocetku ce kolege da te gledaju u fazonu "nisi normalan" no vremenom ce se navici i odustati
A kad ti se ne da ujutru poraniti da spremas klopu, a ti bar u prodavnici kupi ovsene pahuljice, nemasni jogurt, neki sok bez secera, i na poslu to troje smuckaj i pojedi
Kazes da radis do 4, a na treningu si npr oko 5? Ok. To znaci da ti zadnji obrok pre treninga moze biti u 3. Ali lagani obrok. Kad se hranis lagano i pazis sta jedes, tesko da do 15:00 mozes imati samo 1 eventualno 2 obroka. Mora ih biti 3. Ujutru kad ustanes, zatim npr oko 10, 11, i onda u 15:00. Odradis trening, i jedes opet npr oko 20 ili 21:00.
Koliko dugo ti zapravo treniras, i kako ti izgleda ishrana? Hajde malo vise o tome napisi, ok?