Citat: pedjosCitat: sasacgZnam kako je tesko izgraditi telo kakvo zelis kad imas 198cm Evo ja sam sad na 102kg(tek sam 1.5 mesec u treningu posle 8 pauze),prosle godine sam imao 109(lepo bese nekad ),a poceo sam kao i ti,sa manje od 90kg,znaci dobar trening,ishrana...i sve ce biti OK :wink:...hehehhehe..visok si 198???....jebote......>>>>>>>>>>>>>>dugaccak covek...<<<<<<<<<<< Dugacak covek kao semafor. :lol: :lol: :lol:
Citat: sasacgZnam kako je tesko izgraditi telo kakvo zelis kad imas 198cm Evo ja sam sad na 102kg(tek sam 1.5 mesec u treningu posle 8 pauze),prosle godine sam imao 109(lepo bese nekad ),a poceo sam kao i ti,sa manje od 90kg,znaci dobar trening,ishrana...i sve ce biti OK :wink:...hehehhehe..visok si 198???....jebote......>>>>>>>>>>>>>>dugaccak covek...<<<<<<<<<<<
Znam kako je tesko izgraditi telo kakvo zelis kad imas 198cm Evo ja sam sad na 102kg(tek sam 1.5 mesec u treningu posle 8 pauze),prosle godine sam imao 109(lepo bese nekad ),a poceo sam kao i ti,sa manje od 90kg,znaci dobar trening,ishrana...i sve ce biti OK :wink: