hahahahaha, ok je brate jel sad zaista treba da polemiziramo oko ovog?
Pitao sam dali je napisala onaj drugi text:
"Ne mozes uvek imati sve sto pozelis niti nekog vecno vezati za sebe. Zato ti dajem svu slobodu ovog sveta, pustam te da odes kad god pozelis, da izaberes svoj put... Nikada nisam mogla da ti pokazem koliko je ljubavi u meni, da ti dam makar deo onoga sto sam ti posvetila i sto vec odavno pripada tebi. Nikad nam se nije dalo... Dva razlicita sveta, spojena samo nevidljivim nitima pod istim nebom... Samo ne dozvoli da postanes kao ostali, da te ljudi pokvare i uniste ono posebno u tebi. A ja cu i dalje ostati neumorni cuvar nasih tajni i naseg malog sveta u kome ce uvek biti jedno mesto za tebe ako pozelis da se vratis...
Ovo nema veze sa temom,samo trenutak inspiracije-izvinjavam se za off Namigivanje Cheesy"
Kako i da je, mrzi me da se objasnjavam oko ovakve stvari, a i oped stojim na to da nisam ti se uopste obratio, a ti odmah u stilu "pa jbt jel vidis...itd"
jbg gadno je kad imas visak testa u sebi, znam, jer kako kazes, ako nisi mogo da se suzdrzis na ovakvu glupost onda ne zelim da zamislim koliko si nedruzeljubiv u zivo.
Izvini sto sam tako pitao, nemoj mi uzimati za zlo:)