jesi gledao kada milos trenira nekog?neki klip? i jesi video recimo kada tera da s eradi JEDNORUCNI pregib,ili leg curl JEDNOM nogom,leg press jednom nogom??jesi naravno
valjda Milosh zna hebem mu,on je smislio
ja ledja vezbam sa dosta jendorucnih pokreta i to mi je najbolja partija,to me jedino zanima
ti valjda znas za tebe,meni jedino smeta kada kazes GLUPO je raditi jednorucno veslanje jer to nema smisla u giga serijama,a ima...znaci da kazes JA za sebe kazem da nema smilsa to je ok,ali reci NEMA SMISLA RADITI JEDNORUCNE VEZBE U GIGA SERIJI JER POZNAJEM PRAVILA to je vec sira izjava na koju treba odgovoriti ako nisi u pravu jer se odnosi na mene i druge koji vezbaju tako,a po tebi to nije u skladu sa pravilima giga serija,nadam se da shvatas sta hocu reci
6 vezbi,pa koliko serija radis?Pa ok za nijansu,a jel mislis da je ok jedna ista vlakna pogoditi 6 puta,sto znaci da ne pravis mikro nego MAKRO traume na misicu koje ces teze zakrpiti sa AK...zato je poenta odraditi 3-4 vezbe ako si NATURAL naglasavam,kolko znam jesi jos uvek zato ti ovo pricam jer je tebi poenta da taman dovoljno razoris misic,a ne da ga komplet rasparcas sa nekoliko vezbi koje pogadjaju 90% istih vlakana...
Again,ovaj deo je cisto moja vizura,samo pokusavam pomoci...
Nemoj ovo svatiti kao napad,mislim znamo se,samo diskutujemo o temi