Iznecu svoje iskustvo o gigantima tj. o Pedjinom treningu jer sam radio identican trening sa dvd-a... vrhunski trening... staz u teretani imam nekih 8 godina... ne bavim se bb sportom..zelja mi je..ali nisam nikad isao tim pravcem... nisam imao para za ulaganje..nemam ni sada
radio sam ovaj trening 2 meseca...tada sam uz sebe imao 10 g glutamina i 10 g bcaa pre treninga... pio tecne amino fuel u toku treninga... posle treninga isto 10 10 g gluta i bcaa..i whey...e to su bili fini meseci kada sam imao para za supse i hranu jaku..tada sam bio na nekih 400 g uh svaki dan i na 250g proteina... i bilo je super.. napredovao sam fino...
e onda je usledio mesec kada su mi primanja pala drasticno i onda sam ostao bez amino fuela wheya..ostali samo gluta i bcaa.. i onda sam video..onda je krenulo sve da pada.. jednostavno izgarao sam misice...nije mi problem bio da radim treninge...mogao bih stalno ovo da radim..nije mi bio problem da ispratim ceo trening...nego jednostavno katabolizam je uzeo svoje.. i jbg..sada sam i dalje truba sa finansijama... imam 78 kg .. treniram 3 :1 2:1
pon: grudi
uto:ledja
sre: noge
cet: odmor
pet:ruke
sub: ramena
ned : odmor
odradim po 4 nekad i 5 vezbi sa 8 do 10 ponavljana i to je to... jbg nema ni suplementacije ni jake hrane da iznesem bolje..sada sam na 185 nekad na 200 proteina dnevno i na 300 - 400 g uh dnevno... jbg
sve u svemu..Peki je veliki covek i strucnjak ...sve sto sam ja saznao ili procitao od njega je i vise nego korisno... samo je pitanje imamo li para za sva ta planinarenja..ja nazalost nemam...
treninzi su vrhunski ..ali bez supsa i hrane ..jbg... kontra stvar...
pozdrav i svako dobro svima..