Januar 24, 2025, 12:19:44 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.451 poruka u 18.770 tema - 20.981 članova - Poslednji član: marqcio
X3MShop banner

Autor Tema: PRVENSTVO SRBIJE VALJEVO 2006  (Pročitano 46234 puta)

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
Re: PRVENSTVO SRBIJE VALJEVO 2006
« Odgovor #90 poslato: April 23, 2006, 08:47:11 posle podne »
evo da i ja dam vidjenje takmicenja posto sam bio na mestu zlocina kao clan extrem gym tima.,kao gledalac ovaj put..
necu da ponavljam ono sto je vec napisao pedjos i mr.big ali cu dati neko zapazanje iz mog ugla..
*organizacija je bila na istom,rekao bi ocekivanom nivou za nase uslove...
sala nije bila losa kao ni osvetljenje,ozvucenje je bilo ok,mada je bilo propusta kada su numere za slobodno poziranje u pitanju..ma stara prica..
*merenje je pocelo uobicajenim zakasnjenjem od skoro sata,oko vage konfuzija,guzva,traze se visak hemijske olovke,licne karte..
*sto se mene licno tice na merenju se odmah videlo kakav ce otprilike biti plasman svakog takmicara,mada je nedoumica bilo sto se poluteske tice,to ne mogu da poreknem...kasnije se ispostavilo ne samo za mene..
*juniori su nam dali jednog spremnog momka ali ipak ne kalibra dalibora stesevica,ni priblizno..
*licno iritira me kategorija body fitnes ili po novom body classic,mislim na muskarce naravno i mislim da je taj potez korak unazad jer su svi "bilderi" koji nisu uspeli da nesto urade tamo gde treba presli tamo,slicno kao dodeljivanje zlatnog melka,nema nekog na muzickoj sceni a da se nekim odlicjem nije okitio..ne svidja mi se..
*zene su bile ok,narocito fitness,em ih je bilo dosta,em je bilo i poneka zgodna..ima potencijala..
*seniori do poluteske-nista posebno..
*teska-bez neke vece neizvesnosti,licno,mislio sam da ce stanko biti blizi igoru sto se same forme tice ali od toga nije bilo nista...sve se videlo iz aviona...samo je neizvesnost oko drugog mesta bila prisutna...
*sve u svemu opsti zakljucak mi je da lake kategorije polako ali sigurno izumiru i da nije neki posebno veliki problem doci do nekog odlicja,zlatnog sigurno ne,ali neko 3,4 mesto je relativno lako dostizno..neka mi neko ne zameri na ovim komentarima ali to je moje vidjenje..
*sampioni iz srednje su sad u poluteskoj,poluteskasi su u teskoj a teskasi nemaju kud..tako da uci u finale u tim dvema kategorijama znaci da ste sigurno jako,jako dobri..
*svaka cast predsedniku goranu ivanovicu na hrabrosti,trebalo je imati petlju i pokazati zube svakojakim sudijama koji ni sami ne znaju sta kad da sude i gledaju..
*hvala bogu pa izbegosmo u nekoj meri da sjajne poluteskase ispratimo u svlacionicu pognute glave sa diplomama u ruci..
*marko je bio najimpresivniji polutekas,sa masom koja je imponovala,ali formu nije doveo do one perfekcije kako on zna ali covek se spremao samo 7 nedelja a samo nas par koji vezbamo sa njim je svesno koliko je samo viska skinuo za tako kratko vreme..na tome mu svaka cast..on je moj veliki prijatelj i sampion ali nije bio u formi za 1.mesto sinoc..
*ZA VAS KOJI JUCE NISTE BILI TAMO PROPUSTILI STE DA VIDITE NESTO NEVIDJENO,STETA ZA VAS...-IGOR JE BIO STRASAN SINOC,NESTO STO CE MI OSTATI DUBOKO UREZANO U PAMCENJE..IZACI U TESKU U ONAKVOM "DRUSTVU "A NE IZACI NI JEDNOM NA UPOREDNO POZIRANJE,TO ZNACI DA SI NEKO...
ZNACI,IGOR IZADJE..

:diabloanifire: A SVI OSTALI TESKASI MOGU SAMO DA  ](*,)
SADA ZNAM GDE SAM GRESIO!

Van mreže thor

• Light Heavyweight Member
  • Ali ajde vise skini mi se sa kurca, jebala te hrvy
« Odgovor #91 poslato: April 23, 2006, 10:18:15 posle podne »
Citat: pedjos
evo da i ja bacim koju....

dakle....obzirom na to da smo mi tj EXTREME ekipa po 1 put uradili nesto sa cim moze da se hvale samo vrhunski forumu poptu milosevog itd,tj postaljvali smo slike i izvestaj direktno sa samog takmicenja mislim da ste se svi kao clanovi foruma trebalo malo vise ZAINTERESRATI za sami dogadjaj ..

mislim da je steta i nije bas u neku ruku fer  da je u jednom momentu na forumu u toku odrzavanja takmicenja bilo 2 clana na forumu,,tj totalana nezainteresiranmost za celu pricu...
ipak je ovo radjeno samo zbog vas i prvi put i milsim da drugi jos dugo nece tako ensto ni u mislima moci da odrade..

pozdrav...and btw..sve sto VELIKI kaze...je laz./..ihihihiihihihihiiihihihi

evo par rijeci od mene , ja kako vjerovatno znas pratim ovaj forum iz njemacke, to mi je jedina prilika da vidim sta se kod vas dogadja, nazalost posto sam nedavno imao ispite na faxu nemam vise godisnjega pa nisam mogao doci, bio sam cijelo vrijeme na netu i cekao slike, pa moram reci vise i ne mogu da ucinim!zahvaljujem se svima koji su nam omogucili da pratimo prvenstvo na ovaj nacin(i ne samo prvenstvo)
nastavite sa dobrim radom i dalje a mi cemo se i dalje javljati
gruss
WHY DO I KEEP HITTING MYSELF WITH A HAMMER?
BECAUSE IT FEELS SO GOOD WHEN I STOP

Van mreže KasperskY

« Odgovor #92 poslato: April 23, 2006, 11:53:12 posle podne »
Ja nisam bio u mogucnosti da budem na forumu dok je trajalo takmicenje ali definitivno sta uradili EXTRA stvar za sve nas! Slike su me sacekale uveliko kada sam dosao kuci! Thanks!

Van mreže markoni87

« Odgovor #93 poslato: April 24, 2006, 01:21:36 pre podne »
Citat: pedjos
evo da i ja bacim koju....

dakle....obzirom na to da smo mi tj EXTREME ekipa po 1 put uradili nesto sa cim moze da se hvale samo vrhunski forumu poptu milosevog itd,tj postaljvali smo slike i izvestaj direktno sa samog takmicenja mislim da ste se svi kao clanovi foruma trebalo malo vise ZAINTERESRATI za sami dogadjaj ..

mislim da je steta i nije bas u neku ruku fer  da je u jednom momentu na forumu u toku odrzavanja takmicenja bilo 2 clana na forumu,,tj totalana nezainteresiranmost za celu pricu...
ipak je ovo radjeno samo zbog vas i prvi put i milsim da drugi jos dugo nece tako ensto ni u mislima moci da odrade..

pozdrav...and btw..sve sto VELIKI kaze...je laz./..ihihihiihihihihiiihihihi

:oops: Ispratio sam koliko sam bio u mogucnosti.Ali me je definitivno ubilo reload-ovanje stranice od 7h da bih video markove,stankove i igorove slike... I nisam ih video :evil:  :cry: postavljene su u 12h a ja sam tad imao neodloznh obaveza.. :twisted:

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #94 poslato: April 24, 2006, 08:59:06 pre podne »
vidim da ovde niko ne pise o sudjenju...evo ja bih mogao..da ne bude uvek da ja pisem o sudjenju kada se takmicim...dakle....KATASTROFA...

jedna stvar mi nije jasna...do kada ce-jer se to desavalo i u prethidnim godinama DA ZA STOLOM SEDE LJUDI KOJI NEMAJU POJMA..

radi se o sledecem......sudije kao 1..nemaju ni prave sudijske liste pa tako recimo ziadje 5 takmicara i njihov posao je da ih ocene na s ledeci nacin....1.2.3.4. I 5 MESTO.....STRASNO....STRASNO...

dakle....po slobodno njihovj proceni oni mogu da daju nekome ko je losjiji 1 mesto i to se racuna..dakloe..katastrofa...

pitam ja..sta je sa onih 7 onsovnih poza....gde su ocene za to.....

koliko ja znam..a znam....takmicari se provode kroz 7 uporednih poza i ocenjenju se u svim pozama recimo u ovosm lucaju od 1-5 mesta....ko ima najmanji skor tj najmanje bodovo ili prevedeno..najvise prvih mesta u svim pozama...TAJ JE POBDENIK....ali neeeeeeeeeeeee...njih to ne zanima.....

sledeci kriterijumi su nebitni...MASA---koju oni obozavjau it o ej merilo svega..

DEFENICIJA...PROPRCIJA ...SIMETRIJA.....to ne treba...jer se to kod nas ne racuna...

ja sam na nekoliko takmicenja bio gde su u 2 razlictte kategorije odlicvala 2 razlictia kriterijuma....pa tako u jednoj aktegoriji..necu govriti kojoj...kazu....JBG..OVAJ JE VECI..ZATO JE PRVI....

dok bi u narednoj aktegoriji 4 palisranom receno da nije uzeo medalju jer je 3 plasirani bio definisan.....e pa sada....ko tu koga..........

to valjda smo oni znaju..

dakle..smtram da SE NA SASTANKU YUPRAVNOG ODBORA TREBA DA POSTAVE KRITERIJUMI PO KOJIMA CE SE SUDITI I DA SE ZABRANI DA SUDE LJUDI KOJI NEMAJU POJMA O TIM KRITREIJUMIMA...

ZNACI..NIJE DOVLJNO IAMTI NAPISANO STA TREBA GLEDATI AN TAKMICENU....GOSPODO SUDIJE.....TO TREBA ZNATI VIDETI......O TOME SE RADI...

m,nogo toga ovde ne stima...ja sam licno razgovarao sa predsnenikom saveza i kao sto sam u nekim postovima smtrao da je on u neku ruku najviose kriv iz razgovra sam saznao da covek u sustini nema pojma sto mu se dogadja iza ledja jer je okruzen sa..pa hajd..necu da ih prozivam..jer mi je jedan rekao tj pitao od kuda ja znam da je on vodo instalater...

pa jbg..ja mu se izvinjavam i onoga ko ga je obaveestio o tome molimo bih da sazna tacno zanimanje doticnog da bi mogao da sirpavim tu stvar u svojoj konstataciji gde sam rekao......KO JE NJEMU DOZVILIO DA ON ODLUCJE O STIPEDNIJAMA...

dakel....ako taj sto ga redovno obavestva os vemu sto se dogajda nema jaja da mi javno kaze koje profila zanimanj je gododin neka mi se obrati na PM recimo pod nikom-SPIJUN....i neka mi napise koje zanimanje iam gospodin da bi mogao to da ispravim...

iskren da budem..nisam stigao sam da ga pitam jer me je zatekao sa pitanjem ali OBECAVAM da cu vec u cacku da ga pitam za zanim,anje ukoliko me SPIJUN pre toga ne obasvesti....ORAO JAVI SE!!!

envej..ja odo sa priom..ali an zalost..sve je to usko vezano...

licno mislim da bi se ta cela garnutra trebala rasterati sa usranim stapom i to od srca preprucujem PREDSEDNUIKU SAVEZA DA TO URADI.....

mislim da ce takmicenja onda da bude na mnogo vecem niovu jer je ono BILA SRAMOTA ZA SAVEZ.....razumete...

sta ce ljudi da misle o celoj prici???

Van mreže LazicExyu

• ExYu-fitness
« Odgovor #95 poslato: April 24, 2006, 09:16:22 pre podne »
Mislim da te predsednik folira,kao sto i Jovo Stanisic nije imao pojma sta se desava oko njega.Kazem ti da je vlast lepa ti ne verujes.Svi su oni slatki na recima,kada budes poceo javno da se suprostavljas ,oni ce ti ponuditi neku stisfakciju ako ti se ne bude svidelo ,pokusace da te izoluju iz svega..Zalosno je sto mi i posle 15 godina mi nemamo kriterijum sta se boduje,nego svaki sudija ima svoje vidjenje savrsenog tela.Pa zato i dolazi do toga.Lepo razmisljas sto ne boduju jednostavno po redu..Pa i ovako su azurni pa jos im treba da sabiraju 100 poziranja po 7 poza 5 ljudi..Nece sebi da prave posao..Toliko ,necu vise da pisem o njima vec sama pomisao na njih me nervira.Zato se ti spremaj da budes duplo bolji od konkurenata i niko ne moze da namesti rezultat..Pozdrav

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #96 poslato: April 24, 2006, 09:20:23 pre podne »
nisi me dobro shvatio.......ja ne pricam o sebi....i buraz jedna stvar je veoma bitna ovde...HVALA BOGU PA SMO DOSLI NA TAJ NOVI DA NIKO OD NIKOGA NE MOZE DA BUDE DUPLO BOLJI!!!!!!!!!!!

I ZBOG TOGA JE I IZMESLJEN TAKV NACIN SUDJENJA GDE TREBA DA SE ZNA STA I KAKO....

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #97 poslato: April 24, 2006, 08:06:47 posle podne »
Jes' bilo bezveze ono vracanje u poluteskoj..
Nisu mogli tri sata da se odluche! Momci su se prepolovili na sceni od silnog poziranja..

Marka Dimirijevica sa prvog mesta su vratili na trece ??? !!!  
Cinjenica je da je najveca dilema bila u poluteskoj kategoriji, ali mislim da to ne bi trebalo tako da izgleda.

Sto se tiche nekih drugih stvari ne mogu da pricham jer nisam kompetentan ali sto se tiche onog cirkusa sa poluteskom mislim da to nikome nije potrebno.

Van mreže Snezana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #98 poslato: April 24, 2006, 10:12:00 posle podne »
Citat: Kekka
Nisu mogli tri sata da se odluche! Momci su se prepolovili na sceni od silnog poziranja..

Cinjenica je da je najveca dilema bila u poluteskoj kategoriji, ali mislim da to ne bi trebalo tako da izgleda.

Sto se tiche nekih drugih stvari ne mogu da pricham jer nisam kompetentan ali sto se tiche onog cirkusa sa poluteskom mislim da to nikome nije potrebno.
Kekka pa valjda je bolje shto je ponishteno sudjenje nego da je ostalo onako,slazem se da sudije nisu odradile posao kako treba,ali se bar spaslo na kraju jer bolje ponishtiti neshto shto ne valja ,nego dopustiti manipulacije.

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #99 poslato: April 24, 2006, 10:43:01 posle podne »
Citat: Snezana
Citat: Kekka

Kekka pa valjda je bolje shto je ponishteno sudjenje nego da je ostalo onako,slazem se da sudije nisu odradile posao kako treba,ali se bar spaslo na kraju jer bolje ponishtiti neshto shto ne valja ,nego dopustiti manipulacije.

Vec sam gore napomenuo da nisam kompetentan da odlucim da li je to ispravno. Gledam iz drugog ugla..   bespotrebni cirkus!  Treba da se zna ko sudi i sta se trazi na takmicenju.

A na koje manipulacije mislish ???  Taj deo mi bash nije jasan.

Van mreže Snezana

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #100 poslato: April 25, 2006, 12:00:02 pre podne »
Kekka ti kazesh cirkus,ja kazem manipulacije ,to je sve

Van mreže Fighter!

• Član
  • *
« Odgovor #101 poslato: April 25, 2006, 12:48:25 pre podne »
Snezana o cemu ti pricas!!!???
Nemoj da pricas ono sto ne znasss!!! Zasto je Goran Ivanovic ponistio sudjenje??? Zasto su sudije koje su sudile tu kategoriju suspendovane!!!??? Ta prica o kojoj ti pricas ne postoji!!!

Kekka svaka cast ono sto ne znas najbolje je ne komentarisati!!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #102 poslato: April 25, 2006, 06:13:36 pre podne »
Citat: Fighter!
Snezana o cemu ti pricas!!!???
Nemoj da pricas ono sto ne znasss!!! Zasto je Goran Ivanovic ponistio sudjenje??? Zasto su sudije koje su sudile tu kategoriju suspendovane!!!??? Ta prica o kojoj ti pricas ne postoji!!!

Kekka svaka cast ono sto ne znas najbolje je ne komentarisati!!!
..frend..sto se tice odluke sudija ja sam svoje rekao..al sto se tice toga da ih treba suspndovati......I VISE NEGO TREBA..OVO JE VEC 2 PUT DA RADE SRANJA....NEZNAM JESI LI PROSLE GODINE BIO U ARANDJELOVCU...ISTA META..ISTO ODSTOJANJE.....NISU KOMPETENTNI I VEZE NEMAJU SA NICIM...TREBA DDA IH SE OTERA DA VISE NIAKDA NE SUDE..NI BORBE PETLOVA..GDE JE SVE KRISTALNO AJSNO

Van mreže Fighter!

• Član
  • *
« Odgovor #103 poslato: April 25, 2006, 07:58:20 pre podne »
To sam i hteo da kazem! I da jedan deo novog upravnog odbora nece dozvoliti zajebancije oko sudjenja (sto se na kraju i pokazalo u Valjevu)!  :wink:

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #104 poslato: April 25, 2006, 11:52:54 pre podne »
Citat: Fighter!
To sam i hteo da kazem! I da jedan deo novog upravnog odbora nece dozvoliti zajebancije oko sudjenja (sto se na kraju i pokazalo u Valjevu)!  :wink:
..AAAAA..tako da.......soory..nismo se razumeli ejbiga..moja greska....al bitno ej jedno..treba da se najure.....to ej sramota sto rade......ne za njih brate...za nas sport..pa sto ce militi ljudi koji su to gledali 1 put?????