evo da i ja dam vidjenje takmicenja posto sam bio na mestu zlocina kao clan extrem gym tima.,kao gledalac ovaj put..
necu da ponavljam ono sto je vec napisao pedjos i mr.big ali cu dati neko zapazanje iz mog ugla..
*organizacija je bila na istom,rekao bi ocekivanom nivou za nase uslove...
sala nije bila losa kao ni osvetljenje,ozvucenje je bilo ok,mada je bilo propusta kada su numere za slobodno poziranje u pitanju..ma stara prica..
*merenje je pocelo uobicajenim zakasnjenjem od skoro sata,oko vage konfuzija,guzva,traze se visak hemijske olovke,licne karte..
*sto se mene licno tice na merenju se odmah videlo kakav ce otprilike biti plasman svakog takmicara,mada je nedoumica bilo sto se poluteske tice,to ne mogu da poreknem...kasnije se ispostavilo ne samo za mene..
*juniori su nam dali jednog spremnog momka ali ipak ne kalibra dalibora stesevica,ni priblizno..
*licno iritira me kategorija body fitnes ili po novom body classic,mislim na muskarce naravno i mislim da je taj potez korak unazad jer su svi "bilderi" koji nisu uspeli da nesto urade tamo gde treba presli tamo,slicno kao dodeljivanje zlatnog melka,nema nekog na muzickoj sceni a da se nekim odlicjem nije okitio..ne svidja mi se..
*zene su bile ok,narocito fitness,em ih je bilo dosta,em je bilo i poneka zgodna..ima potencijala..
*seniori do poluteske-nista posebno..
*teska-bez neke vece neizvesnosti,licno,mislio sam da ce stanko biti blizi igoru sto se same forme tice ali od toga nije bilo nista...sve se videlo iz aviona...samo je neizvesnost oko drugog mesta bila prisutna...
*sve u svemu opsti zakljucak mi je da lake kategorije polako ali sigurno izumiru i da nije neki posebno veliki problem doci do nekog odlicja,zlatnog sigurno ne,ali neko 3,4 mesto je relativno lako dostizno..neka mi neko ne zameri na ovim komentarima ali to je moje vidjenje..
*sampioni iz srednje su sad u poluteskoj,poluteskasi su u teskoj a teskasi nemaju kud..tako da uci u finale u tim dvema kategorijama znaci da ste sigurno jako,jako dobri..
*svaka cast predsedniku goranu ivanovicu na hrabrosti,trebalo je imati petlju i pokazati zube svakojakim sudijama koji ni sami ne znaju sta kad da sude i gledaju..
*hvala bogu pa izbegosmo u nekoj meri da sjajne poluteskase ispratimo u svlacionicu pognute glave sa diplomama u ruci..
*marko je bio najimpresivniji polutekas,sa masom koja je imponovala,ali formu nije doveo do one perfekcije kako on zna ali covek se spremao samo 7 nedelja a samo nas par koji vezbamo sa njim je svesno koliko je samo viska skinuo za tako kratko vreme..na tome mu svaka cast..on je moj veliki prijatelj i sampion ali nije bio u formi za 1.mesto sinoc..
*ZA VAS KOJI JUCE NISTE BILI TAMO PROPUSTILI STE DA VIDITE NESTO NEVIDJENO,STETA ZA VAS...-IGOR JE BIO STRASAN SINOC,NESTO STO CE MI OSTATI DUBOKO UREZANO U PAMCENJE..IZACI U TESKU U ONAKVOM "DRUSTVU "A NE IZACI NI JEDNOM NA UPOREDNO POZIRANJE,TO ZNACI DA SI NEKO...
ZNACI,IGOR IZADJE..
:diabloanifire: A SVI OSTALI TESKASI MOGU SAMO DA ](*,)