I ja sam se konacno dokopao KOMPA i moji utisci sa takmicenja su....
Pa sta znam moglo je i bolje. Osvojio sam drugo mesto, Goran Ilic je bio dosta veci od mene i izgledao je dosta kurplulentniji.
Mada su mi za Arandjelovac prosle godine zamerali sto sam masivan i misicav u odnosu na ostale i da treba da smanjim malo noge, ali....
Licno mislim da sam bio spremniji od njega. E sad masa ili definicija u bodifitnessu ......?
No dobro, Goran je moj veliki prijatelj, i drago mi je sto je posle toliko godina krenuo da se takmici ponovo.
Meni je samo bilo krivo kada sam trebao da pocnem svoj pozing, ocekujuci da puste moj CD sa muzikom iz filma MATRIX:
ROB DOUGAN - Clubbed To Death (klikni za preview)A oni mi pustise neki RAVE TECHNO TRANCE tamo, i rekose prvo da takmicar nema svoju muziku, a kada sam ja rekao da imam,
onda su rekli da nece da procita cd.......!!!???..... Sve u svemu....... :?
Sta sam trebao da radim tamo uz onaj RAVE, da skacem kao po EXIT-u....? :lol:
No dobro, u principu je sve dobro ispalo. Osvojio sam 2. mesto u "BODY BUILDING CLASSIC"
(hehe, mnogo mi je smesan naziv, ali ajd sad, sta je tu je - Lici mi na ono Arnold Classic....
)
I da puno hvala na prvom mestu MR BIG-u, zatim PEDJI EXTREME i celokupnom ovom NAJBOLJEM forumu za BODIBUILDING...
zato sto su stavili moju sliku na ovom forumu, a nisam osvojio 1. mesto.....
Jos jednom momci hvala, Vas sam duznik...