kao jedan od najvecih foruma i sigurno vodeci po ovoj tematici u srbiji,a bogami i sire dali da ne hvalimo sami sebe
,red je da se ovo uradi na ovaj nacin..
MILKA i BRANKA....
cesitttam u ime celog foruma i naravno u svoje na postiguntom rezultatu!!!
prvak i vice sampion evrope..u IFBB federaciji nije zabelezeno...
ovi rezulatati NISU LAZNU I OVI REZULATATI NISU NAMESTENI I OVI REZULATATI SU PLOD RAADA a ne poznavanja nekoga i necega..
milku i branislavu poznjem jako dugo....branislava je tu skoro isto koliko i njen supurg..
ako je iko ostavio traga u ovom sprotu onda je to defitivno bracni par jovanovic..branislava i zoran..
a o milki...milku kao sto rekoh poznajem jako dugo.....ali da ne pevam ovde neke hvalospeve....recu cu samo ovo..
milka-ako se secas kada smo pricali u cacku prosle godine i kada si bila razocarana mnogo u sve,da sam rekao da se jednom nesto mora isplaititi...a to je ovo...tvoj trud,zalganje i odrcianje SU SE ISPLATILTI SADA....
isti oni koji su tada govrili da se PRETVARAS da ti je bilo lose jel SI VIDELA DA NE MOZES U FINALE :-\sada ce da ti cestitaju ili mozda to vec jesu,ali ja znam da ti i kiza poznajte LICEMERE i ULIZICE koji ce sada ako treba i vode da vam nose samo da bi vam se dodovrili..i nekako izvukli neku korist iz toga ili bar nahranili vlaititi ego i izlecili frustrcije zarad licnih nesupeha kako zivotnih tako takmicarskih....
MILKA I BRANISLAVA...CAST MI JE POZNAVATI VAS
a sa kizom se cujem kasnije