Pozdrav svima
Prvo da pozdravim sve prisutne na forumu.
Naime stvari stoje ovako:treniram u teretani vec oko 7,8 meseci i mogu reci da sam do sada zadovoljan rezultatima,koliko toliko.
Dosta sam napredovao,dobio lepu misicnu masu ali stomak nikako da skinem.
Do sada se moj trening bazirao samo na dobroj ishrani i na whey proteinu.
Koristio sam sagorevace masti-prvo l-karnitin, kasnije charge pa sam prestao i to da uzimam.
Ono sto bih zeleo je da zadrzim svoju i jos malo nabacim masu (malo jos da uvecam grudi,ramena-pogotovo zadnje rame koje mi nije bas izrazeno) ,lepo se izdefinisem za leto-da se isecem (oblikujem ramena i ostale delove tela),potpuno skinem stomak i uradim trbusnjake bez gubitka mase koju vec imam.
Razmisljao sam da pocnem da uzimam clumbeterol ali se plasim da ne izgubim masu.
Skoro su mi preporucili da pocnem da uzimam winstrol jer mnogi u teretani ga koriste i pomaze.Kazu da nije stetan,da povecava misicnu masu,oblikuje misice,skida salo i izbacuje vodu iz organizma.
Zanima me koliko je sve to tacno i da li ima stetnih efekata?
Meni je cilj da se lepo sredim za leto ali ne bih da zrtvujem zdravlje u korist toga.
Da li bi u kombinaciji sa winstrolom morao da koristim i neku zastitu za jetru ili kako?
Koliko je moguce da ako se lepo "uradim" sa winstrolom zadrzim posle takav oblik misica koji imam i bez toga?
Ako mislite da je winstrol stetan,sta biste mi vi preporucili da uzimam da bih ispunio sva svoja ocekivanja do leta?
Ne razumem se uopste u hemiju pa bih vas molio da mi ne pisete skracenice,vec ako mozete da mi date konkretne odgovore
.
Unapred hvala za odgovore i za pomoc!