Mislim da sam otvorio temu na odgovarajucem mestu...ako ne ,molim administratora da je premesti
Prica u kratkim crtama je ovakva ...Imao sam dosta dugu pauzu u teretani ,sigurno 7-8 meseci.U par navrata ,desilo mi se da sam potrefio da udarim levo koleno na isto mesto i to nesto malo iznad casice . Imao sam krace bolove bez vidljivih otoka koji su ubrzo prosli pa sam kontao da necu imati ozbiljnijih posledica tako da nisam ni obracao paznju. Kada sam nakon dosta dugo vremena krenuo da cucnem ,jednostavno nisam bio u stanju da cucnem ni do paralele. Do dan danas mi ne prestaju ti akutni bolovi u predelu iznad casice ali samo kad opteretim koleno cucnjem .Mogu da cucnem bez tezine do poda ,ali sa osecajem bola koji je sve intenzivniji pri sledecem ponavljanju .Kada radim ekstenziju ne osetim bolove ,a kod iskoraka me boli ali manje nego kod cucnja. Bio sam kod doktora ,prvo kod sportskog koji me je poslao kod ortopeda a ovaj me samo skinuo sa q... kao samo ti odmori i proci ce.Bio sam na rendgenu i doktor nije nista primetio na snimku. Takodje ,primetio sam da mi je kad sednem i savijem skroz kolena quadriceps na levoj nozi nesto manji i da imam bukvalno shpicastu izbocinu na vrhu tog kolena
Po bolu koji osecam rekao bih da je to na spoju quadricepsa i kosti unutar samog kolena.
Svaki dobar savet je dobrodosao .