.licno sam gledao kada ga je pravio..
po ovome se da zakljuciti sto sam naravno i pretpostvljao da ce kod tebe biti stvar tj naravno da ti kao iskusan kazes kao u sali da si video kada sam ga ja pravio aludirajuci na to da je moja slika SAMO na tome i da u stvari nemam veze sa tim..
dragi moj ja ga nisam pravio JER NEMAM LABARTORIJ ,ali su po mojoj ideju koncipirane stvari i dodavane u konacni prozivod koji se zove PRELOAD..
a kada ti procitas knjiga i i svega ostalog sto sam ja,te isprobas na sebi sve sto sam i ja,i budes dobijao savete iz prve ruke ko sto sam i ja (mada t ove mnogi dobijaju ukljucujuci i tebe ali naravno ne cene),e onda mozes da izovduis zakljucke ovog tipa a ne da cinicno i na ovja nacin nesto aludrias..
DA..JA SAM PISAO I GOVRIO KOJE CE BITI KOMPONENTE U PRELOADU a NISAM GA JA PRAVIO vec LABARTORIJ U BELGIJI..TJ NIJE NI LABAROTRIJI VEC 2 LABORANTA KOJA RADE ZA THE NUTRITION..
znam da ces ti i dalje imati svoju konstrukicju u glavi o ovome..ali boze moj..ja sam hteo da ti objasnim a ti veruj u sta god hoces
p/s....ja tebi mogu da dokazem na 3000 nacina kako je to sve teklo ali nemam razloga da dokazujem bilo sta,a i da ti dokazem opet ne bi razumeo sta sve pise u ugovoru tako da je situacija prilicno beznadzena...a i nemoras da znas koliko sam kesha dobio za ovo