Taman posla. Ne mogu da verujem da si me tako skontao. Pa mogu ti reci samo jedno: da ja uopste smatram da si ti glup ili slicno ja ne bi ni dosla na ovaj forum. Naprotiv, recenicom- da ne bih zelela time da se bavim nikako nisam htela uvrediti nekoga, jednostavno to je moje. Zar kad bi ti rekao da ne volis prava...ja treba da se osetim glupom? Zaista mi je zao sto si ovako odreagovao.
A to sto mislis da ja zimi lencarim, to se grdno varas. Ja i zimi vezbam , ali kod kuce, naravno manje..ali idem i u solarijum. Pa za mene je zivot sva 4 godisnja doba, a ne samo leto. A sebi sam dozvolila ovaj visak u periodu kad sam preterivala s palacinkama.. a drugi period je bio kad sam 4 meseci lezala u krevetu BOLESNA. Tako da..nemoj me unapred osudjivati, i ja sam najradije htela da uzivam tada i vezbam, pre nego da se opijam od lekova :cry:
A moj osecaj je takav.. najvise se zagrejem kad trcim...i lepo mi je dok sam napolju..i sad ne mogu ja pricati drugacije samo da bi drugima ugodila. Meni je tako.
Mislim da nema razloga da u mojim postovima trazis uvrede. To je veoma velika greska.
P.S. Posle danasnjeg trcanja..i tusiranja..osecam se super