Hvala na pomoci Sale i Mariachi sve se dovelo u normalu od nolvadexa i za sad je sve u redu,u ciklusu sam preko 4 nedelje
Ono sto mi je odje interesantno je to, da su se simptomi ginekomastije javili u 4 sedmici, otprilike kad pocinje full-pull enanthata, te dolazi do nagomilavanja estrogena.
Lijepo bi bilo da napises koje kolicine d-bola si uzimao. Inace, iz ovoga mozes zakljuciti da ti je aromatizacija od enanthata a ne d-bola. Covjece, ti si bullet-proff, ali samo za d-bola
ova tri dana dok sam pio Nolvadex nisam uzimao ASS da mozda ne bih iritirao stvar,dali od sjutra smem da nastavim sa uobicajenom dozom,dali da nastavim sa Nolvadexom i da izbacim Proviron?I dali smem uopste za sad da nastavim kuru do kraja?
Da si se malo bavio materijom, znao bi sta treba da radis. Enanthat kao dugi estrar jako sporo izlazi iz sistema, otprilike teko posle 5 dana koncetracija pocinje lagano da pada. A ti simptome gyna dobio tek u 4 sedmici, kad on pocinje da radi kako treba (plus d-bol, to je bilo previse za tebe) To sto si prekinuo na 3 dana, nista bitno nisi promijenio, sve sto je bilo u tebi od hemije i dalje je
Nista, zakljucak: nastavi sa ciklusom, 10mg Nolve navece i to je to. Ako sada uzimas 3x10mg, lagano to smanjuj, nema potrebe da se kljukas time, ako ti i 10mg sredjuje simptome gyna.
poz.