Nisam znao gde da stavim ovu temu, pa neka je administratori i moderatori premeste negde ako treba.
Vec dva meseca je proslo od kako sam popravio ishranu i ima malo pomaka u masi, nista posebno, nijansica. OK sto svaki deo tela ide mic po mic, ali me nervira stomak! :x Sa strane mi se za cas pojavi neko malo, ruzno i smesno salce. Razumem ja da kad hocu masu, moram da imam i po koju masnu naslagu (ili kako vec...), ali me ovo strasno nervira. Generalno, jesam i dalje mali i sitan, i ne smeta mi sto sve ovako polako ide (opet, sta je dva meseca...), ali barem sve ide zajedno, ravnomerno... osim tog glupog stomaka, koji samo pici! :x Poslednji put kad sam proverio, bio sam tvrdokorni ekto, koji izgubi 2kg cim potrci za autobusom, a kad hoce kilo vise, dobije ga juce! :roll: Pa vise mi se svidjao onaj mali, tanak stomacic, uskog strukica, nego ovaj
Flubber :lol: sa strane. :cry: Samo da trgnem neke ako su se malo dublje ubacili u ovo: Nije da mi sad viri nesto strasno, pa da se vidi preko majce. Nijanse su u pitanju, ali kad god se svucem pitaju me ljudi, smejuci se (posto su svi mislili, a i ja sa njima da nikad necu moci da imam bilo sta na stomaku, koliko sam bio mrsav): "Odakle tebi ovo :lol: ?!?" (pipkajuci to sranje sto viri sa strane). :cry:
Sledece me zanima. Uprkos tome sto mi je cilj, normalno, da dobijem malo na masi, jel' mogu i dalje da imam tanak i uzak struk kao i pre dok nabacujem masu ili mora ona klasika, uradis se kao vepar, pa posle cedi?
Pitam ovo posto ima mojih vrsnjaka u teretani, koji isto tesko nabacuju masu, gledaju da jedu sto vise kao i ja, i vec 2-3 godine samo jedu i dizu tegove, a izgledaju mnogo lepo, a nikad nisu radili neki kardio i sl., pa i dalje imaju uske strukove, a masa im sve veca i veca.