Novembar 24, 2024, 04:06:02 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Nesto ruzno i smesno viri! :D  (Pročitano 3561 puta)

Van mreže accountkiller99

• Light Heavyweight Member
Nesto ruzno i smesno viri! :D
« poslato: Jun 20, 2006, 12:31:48 posle podne »
Nisam znao gde da stavim ovu temu, pa neka je administratori i moderatori premeste negde ako treba.

Vec dva meseca je proslo od kako sam popravio ishranu i ima malo pomaka u masi, nista posebno, nijansica. OK sto svaki deo tela ide mic po mic, ali me nervira stomak! :x Sa strane mi se za cas pojavi neko malo, ruzno i smesno salce. Razumem ja da kad hocu masu, moram da imam i po koju masnu naslagu (ili kako vec...), ali me ovo strasno nervira. Generalno, jesam i dalje mali i sitan, i ne smeta mi sto sve ovako polako ide (opet, sta je dva meseca...), ali barem sve ide zajedno, ravnomerno... osim tog glupog stomaka, koji samo pici! :x Poslednji put kad sam proverio, bio sam tvrdokorni ekto, koji izgubi 2kg cim potrci za autobusom, a kad hoce kilo vise, dobije ga juce! :roll:  Pa vise mi se svidjao onaj mali, tanak stomacic, uskog strukica, nego ovaj Flubber :lol: sa strane. :cry: Samo da trgnem neke ako su se malo dublje ubacili u ovo: Nije da mi sad viri nesto strasno, pa da se vidi preko majce. Nijanse su u pitanju, ali kad god se svucem pitaju me ljudi, smejuci se (posto su svi mislili, a i ja sa njima da nikad necu moci da imam bilo sta na stomaku, koliko sam bio mrsav): "Odakle tebi ovo :lol: ?!?" (pipkajuci to sranje sto viri sa strane). :cry:

Sledece me zanima. Uprkos tome sto mi je cilj, normalno, da dobijem malo na masi, jel' mogu i dalje da imam tanak i uzak struk kao i pre dok nabacujem masu ili mora ona klasika, uradis se kao vepar, pa posle cedi? :D Pitam ovo posto ima mojih vrsnjaka u teretani, koji isto tesko nabacuju masu, gledaju da jedu sto vise kao i ja, i vec 2-3 godine samo jedu i dizu tegove, a izgledaju mnogo lepo, a nikad nisu radili neki kardio i sl., pa i dalje imaju uske strukove, a masa im sve veca i veca.

Van mreže munja877

• Middleweight Member
Re: Nesto ruzno i smesno viri! :D
« Odgovor #1 poslato: Jun 20, 2006, 01:02:35 posle podne »
mozda imas cidtu sa strane :) lol

ajde ti to slikaj da vidimo...

« Odgovor #2 poslato: Jun 20, 2006, 01:12:20 posle podne »
Slikacu se mozda vec i danas, pa cu da postavim. Ako ne danas, onda za 2-3 dana...

« Odgovor #3 poslato: Jun 20, 2006, 01:18:38 posle podne »
A jel' nije nista strasno (s obzriom na to da tesko nabacujem masu), da ubacim kardio jednom nedeljno zbog tog sranja na stomaku? Treniram 5x nedeljno, svakog dana po jedna grupa misica, pa sam mislio da subotom ubacim jedan kardio od recimo 40-ak minuta?

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #4 poslato: Jun 20, 2006, 01:21:32 posle podne »
pazi...necu sad da te plasim...mozda ovo nije dobar primer ......ali evo

ortak je imao sve veci i veci stomak...mi smo ga cimali sta ti je to ,sta ti je to ?
a on:ma ugojio sam se...ali kad je otisao do lekara ....cista od 6 kg u obliku cigle preko celog stomaka.....ali ja mislim da to nema veze sa tobom...najbolje je da slikas....ma nemoj da se sad ti tripujes......ovo je smo primer da odmah moras da proveris ako vidis nesto cudno!

« Odgovor #5 poslato: Jun 20, 2006, 01:26:49 posle podne »
Uh, ne znas kakav sam! Da znas da cu i to da proverim. :roll: E sad, recimo da nije cista, pu pu pu :D , jel' smem ja da radim ono gore sto sam napisao?

« Odgovor #6 poslato: Jun 20, 2006, 11:01:47 posle podne »
Nisam planirao da ovako rano postavim bilo kakvu sliku :roll:  :oops: i stvarno mi je glupo, al' neka, bolje da pitam odmah.

Ovo dole na stomaku sto malo viri je generalno nista i sad 99% vas verovatno misli da se mnogo tripujem, ali na zalost, nemam slike od pre dva meseca. Ako se nekome nekada nesto svidjalo na meni, onda je to bio struk na zavidnom niovu :lol:  koliko je bio uzak... :cry:

Ne bih se ja nista uspanicio da se ovo pojavilo za makar pola godine, ali ovako brzo... 8O  :? (s obzirom na to da je struk bio strasno uzak) Da makar ide sve ravnomerno, a ne 90% svega sto unesem da opici dole u stomak. Ako nekome treba, evo moje ishrane (Na listi samo izostavite gde god da pise da uzimam kreatin, posto mi stize tek sutra).

Izvinjavam se sto kacim sliku ovako malog coveka, na ovako "velikom" forumu :D , al' stvarno mi frka.

:oops:

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #7 poslato: Jun 21, 2006, 09:04:54 pre podne »
ma opustemo...moj ortak ima mnogo izrezeniji taj deo od tebe...a kad se on ugoji i njemu salo ide tu...tako da nemas frke

Van mreže THEROCK

« Odgovor #8 poslato: Jun 21, 2006, 01:53:43 posle podne »
Ma daj bre mrsav si i od sala nema ni S. Kad se savijes naravno da ima malo. Ne moze svako da izgleda kao na takmicenju odran

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #9 poslato: Jun 21, 2006, 02:17:39 posle podne »
ma nista strashno ...
samo ti zderi fino
matere mi matere,
kupicu ti dimije

« Odgovor #10 poslato: Jun 21, 2006, 04:50:57 posle podne »
Pa dobro, rekoh da ovo generalno nije nista, al' da znate samo kako do skoro nije bilo nicega, pa izjednom buknulo... :D

Van mreže Bane_NS

• Lightweight Member
« Odgovor #11 poslato: Jun 21, 2006, 05:05:55 posle podne »
to ti je od one sarme u 3 ujutru...

« Odgovor #12 poslato: Jun 21, 2006, 05:36:19 posle podne »
hahaha

Promenio sam ishranu, sad je najkasnije u 1:00 a znam sta cu sa ovim salcem, al' ne bih jos da pricam (doduse, zbog toga sto vam ne pricam i sto se ne konsultujem ni sa kim na ovom forumu, mogu i da zajebem nesto :D ), pa cu da okacim sliku za mesec dana. Trebalo bi da moze tako kako ja planiram s obzirom na to kol'ko poznajem sebe... :roll:  :D

Kol'ko ja poznajem sebe, za mesec dana bi trebalo da se smanji malo, a da ne menjam ishranu. Until then... :D