Nemojte biti tako strogi za lose noge neki jednostavno nemaju uslove da ih rade kako treba i nemaju trenera da im pokaze pa rade ono sto imaju u teretani,meni je smesnije kad vidim na nekom jake noge a kad je gore los ,sve treba raditi podjednako ja kad sam poceo da treniram sa 16 nisam u teretani imao nista sem benca lat masine i ez sipke jedne i sta sam mogao da ne treniram uopste jer nemam pola sprava????ARadio sam ono sto sam imao i jbg razvijao se samo gore ali daleko od toga da sam bio smesan znam kakve su reakcije bile kad se prosetam kroz grad niko nije govorio vidi ovog ima lose noge nego vidi kolika mu je ruka ,vidi mu ledja ali naravno treba sve raditi i teziti ka uskladjenosti gornjeg i donjeg dela tela ali opet kad je gradja u pitanju meni a kladim se i vecini Rrnold izgleda bolje od Ronija i tako nekih bildera ali i taj Arnold je imao dosta slabije noge u odnosu na gornji deo tela samim tim je delovao dosta vitkije i elegantnije od danasnjih bildera koji izgledaju ko loptice sa prejakim nogama
Šta i nisi mogao koliko toliko da vezbaš noge za tom sipkom od bendza?
Čučanj, iskorak, listovi....I od toga si mogao super da ih izgradiš da nebude ružno.
Ja npr noge treniram najosnovnije i najmanje ali i dalje su mi bolje od gornjeg dela (predispozicija).
Zanimljivo je npr da list radim 1 put u 20tak dana i to samo dizanje svojom težinom na prste a list ko god mi je video od bildera je blago receno oduševljen (Terza,Goran Ilić, Bojan Đurović, Robert Kg i ostali), sad mi je obim lista 48cm a visok sam 170cm....
Trenirao sam karate i rvanje i tada su mi se noge razvile u tom periodu sam i svaki dan vozi bajs po 20tak km dnevno svaki dan i od tad (pre 10tak godina) noge su mi baš jake.