I ja imam nešto da pitam,tačnije želim da čujem vaše mišljenje.Izabrao sam ovu temu jer sam se lomio da uzmem neki NO reaktor,ali slobodno mogu reći da mi je ta ideja sad sve manje na umu.Koristio sam naNO Vapor,4-5 treninga i nisam osjetio neke drasticne pomake u snazi i izdržljivosti.Ovako,cilj mi je da nabacim koje kilo mišića,visina 182 cm,težina 82kg.Što se tiče ishrane,trudim se da ispoštujem sve što sam naučio na ovom forumu a tiče se povećana mišićne mase,interesuje me pojačanje te ishrane.Trenutno od suplemenata imam Iso sensation i pijem ga samo posle treninga,jedan i po dozer,sa jednim dozerom dekstroze.Interesuje me vaše mišljenje šta bi bilo najbolje još da uzmem ?Nisam baš jak sa novcem da bi ispoštovao full priču ali nekih 60-70 evra bih mogao trenutno da izdvojim.
Pošto sam ukapirao da ovaj protein koji pijem nije namijenjen za konzumaciju tokom dana ili pred spavanje,kako sam shvatio previse je to brz protein tako da je idealan za PWM,možda bi trebalo da kupim neki blend,da bi sa njim pojačao unos proteina tokom dana i pred spavanje jer mislim da mi je taj jedan i po dozer Izolata posle treninga nedovoljno.Ili bi mi vi možda predložili neku bolju kombinaciju,da uzmem nešto drugo?
Ako neko bude našao vremena da me posavjetuje bio bih mu zahvalan.